keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Haaveissa itselle kesään

Turussa vaellellessani uudistetussa Kultatalossa Hansassa silmäni osuivat seuraavaan laukkuun. Ellen Croisette Large. Täydellinen lisä omaan laukkuvalikoimaani, ja ajaton ulkonäkö ja tietty merihenkisyys tai miksi sitä pitäisi sanoa on plussaa. Tuo on aika iso, mikä on aivan ihanaa, mieleeni tuli heti kesäiset retket uimarannalla (jossa vieraillessa kyllä tuota kassia pitää vielä täydentää ainakin Marimekon isolla matkurilla. Tavaraa on meinaan yleensä ainakin neidin kanssa mennessä kuin pienellä armeijalla.


Sitten taas toisella kertaa kun olin Skanssissa kolusin huvikseni Aleksi 13 rekkejä, ajatuksissa kesällä olevat syntymäpäivät ja muut juhlat. Iskin siellä silmäni Betty Barclayn mekkoseen, joka suorastaan huusi nimeäni:) Hintaa taisi olla 89 euroa ja se kirpaisi kyllä liikaa, ja kotona Googlasinkin ko merkin ja siellä nettikaupassa mekkoa myydään hintaan 69,95 €. Sillä hintaa voisi jo ehkä harkitakin. Toki tuo väri nyt ei ole mikään hirmu kesäinen, mutta olen kyllästynyt ostamaan kauden värejä jotka jo seuraavana kesänä näyttävät vanhentuneilta. Mustassa ei ole sitä pelkoa, ja rakastan tuota kietaisuideaa ja malliltaan tuo oli hyvä (kokeilin tietysti vaikken ehkä ostoaikeissa ollutkaan). Ehkäpä tuota voisi hiukan asustaa jollain kesäisemmällä tilaisuuteen sopien?


Alla olevakin mekko vaikuttaa kivalta ja ajattomalta. Materiaalina yllä olevassa polyesteri, joustavaa ja mukavaa, allaolevassa viskoosi. Tuo ylempi tuntui todella mukavalta yllä, melko ohut ja hengittävän tuntuinen joskin tekokuitua on.Alla vielä poiminta nettikaupasta, kivan mallinen hiukan Chanel-henkinen jakku joka malliltaan miellyttää meikäläistä. Siisti mutta kuitenkin sopivan rento. Nettikaupan toimituksista en tiedä mitään, edes sitä että toimittavatko ulkomaille. Enkä tiedä uskallanko ottaa edes selvää.


1 kommentti:

  1. Mä ostin itselle just kesäjuhliin mustan mekon... Paljolti samanlainen kuin nuo kuvan mekot, mutta alaosassa on sellaista "salsahelmaa". Hyvin hillittyä, ettet saa nyt mielikuvaa mistään hörsöstä ;) Hintaa oli liikaa, mutta se onkin ajaton mekko....

    VastaaPoista