maanantai 20. kesäkuuta 2011

Julbot

Sain minäkin viimein ostettua isommat aurinkolasit Neidille, nuo BabyBanzit on jo hiukan pienet (tai huonon malliset, painaa ainakin ikävät jäljet nenänvarteen. Surffailin netistä jo aiemmin keväällä, mutta nyt muistin taas tämän epäkohdan ja laitin netin laulamaan, ja alkuun vaikutti aika huonolta. Kalliit, ja myös kivat värit monesta paikkaa loppu (esim. Minimoonsailorsilla ei ollut noita mun suosikkeja enää). Mutta sitten löytyi Partioaitasta, tarjouksessa, ja vieläpä suosikkiväriä jäljellä!
Sinne siis jos vielä lasit hankkimatta tälle kesälle, tai vaikka seuraavallekin. Otin suoraan nuo kolmoset, ne on kai virallisesti 2-4 vuotiaille, ja meidän neiti on alle 2. Mutta sopi kyllä oikein hyvin, on ehkä ihan aavistuksen reilut, mutta pysyy todella hyvin päässä (jos vaan neiti antaa niiden olla). Ja tuo väri on oikein kiva, ei ole liian räikeät. 


Laitan alle vielä linkin, tuolla on siis nettikauppakin, mutta itse kävin Jumbon myymälässä kun sielläpäin olin liikkeellä. Siellä niitä oli vielä iso kasa. (Mainostan nyt tässä koska itse hain ja hain ja ajattelin että jos tästä jollekulle on hyötyä niin hyvä!)

http://www.partioaitta.fi/tuotehaku.asp?sua=1&lang=1&reid=1&tn=julbo%20looping&q=y&gclid=CNPj_c-fxKkCFdFX4QodX3H-EA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti