torstai 26. tammikuuta 2012

Juhlintaa

Meillä vietettiin viime viikonloppuna kaksia merkkipäiviä samalla kerralla. Neidin nimipäivä osuu näille tienoin samaten kuin oma syntymäpäiväni. Talviseen juhlaan halusin jo kokeilla Pompin tylli-ihanuutta, joka olikin oikein ihana. Mielestäni tuo väri on aika onnistunut ja enempi keväinen kuin syksyinen. 

Tässä neiti koittaa kiivetä saamaansa nukensänkyyn unosille. Onneksi nukensänky on todella vankka ja kestää moisenkin kokeilun. Taustalla jouluksi saadut nukenrattaat ja keinuhevonen.


Saimme tuomisina myös kukkia, itse rakastan kukkia ja tykkään etenkin leikkokukista (tuppaa tuo kastelu unohtua noilta ruukkukukilta). Neiti sai ihanan ruusu/neilikkakimpun ja minä toisenlaisen kimpun sekä noita ihania tulppaaneja. 

Tässä vielä iglu-kakku jonka tein tarjolle. Meinasin että voisin tehdä postauksen kakun teosta jos jotakuta kiinnostaa? Ja oikeastaan omaksi muistilapuksikin, kun taas puolen vuoden päästä alan kakkua väsäämään ja en muista miten sen tein:)  Älkää antako tuon suuaukon häiritä, tein sen vasta edellisenä päivänä eikä ollut ehtinyt jähmettyä joten siihen oli pakko laittaa paperikuppi tueksi. Se ja tuo päällinen muutenkin on vaahtokarkkimassaa.2 kommenttia:

  1. Muissakin blogeissa on kakun teossa käytetty vaahtokarkkimassaa. Mistä oikein sitä saa?

    Tosi vekkuli iglukakku!

    Meillä ei muuten nimppareilla saa mitään lahjoja, joskus juhlimme niitä pikkuisen ja joskus taas emme=)

    VastaaPoista
  2. Sitä saa käsittääkseni kyllä jostain kakkujuttuihin keskittyneistä kaupoista, ainakin netistä, mutta itse olen tehnyt sen itse tällä ohjeella: http://pionilaakso.blogspot.com/2009/08/vaahtokarkkimassa.html

    VastaaPoista