perjantai 7. lokakuuta 2011

Toppahaalari nro 2 tilattu!

Nyt se on tilattu! Toivottavasti on luonnossa yhtä kiva kuin netissä, ja vielä sopiva! Jaa mikä? No se paksumpi toppahaalari. Tämän nyt valitsin:Eli Ticketin liila pallohaalari Ellokselta. Omistin sinne koodin jonka sain edellisen kerran tilatessani (käsittääkseni henkilökohtainen?) jolla sai 50 euroa alennusta yli 150 euron ostoista. Laskujeni mukaan sain siis farkut itselleni viidellä eurolla. Niistä sitten lisää kenties myöhemmin.  Tätä pallohaalaria oli myös viime vuoden mallistossa, mutta mun mielestä nuo valkoiset pallot jotka nyt on lisätty, raikastaa mukavasti. Tähän myös varmasti sopii asusteisiin monet sävyt, pinkki, valeanpunainen, valkoinen, violetti...ja niiden yhdistelmät. 


Miettisin tosi moneen kertaan sen tumman luumun (se on kai se Potent Purple) ja tämän välillä, mutta kuitenkin tämä voitti, juuri tuon yhdisteltävyyden takia ja myös siksi että sävy vaikuttaa samankaltaiselta sen Minymon viime vuoden mallin kanssa joka siis jo meillä on. 


Nyt sitten miettimään josko laittaisi tilauksen talvipiposta vaikka Biggulle....noita valmistajia on niin paljon että niistä on ihan runsaudenpula, ei oikein osaa päättää mistä tilaisi! Ja kaikilla ihanat tuotteet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti