tiistai 24. tammikuuta 2012

meandin alesta tilattua

En ole henkilökohtaisesti koskaan ollut hirveän innostunut me&i:n vaatteista. Uskon toki että ovat laadultaan hyviä (poislukien viime malliston virheelliset tuotteet) Mutta en ole varma ovatko hintansa väärtejä. Käytetyissä toki hinta pysyy melko korkeana, mutta olen monesti katsonut käytettyjä, jotka on jo haalistuneita ja joissa on jonkun verran nyppyä, ja verrannut ihan normaaliin "ruotsalaiskauppatarjontaan" ja todennut noiden edullisempien olevan käytettynä paremmassa kunnossa. Toki voi olla että ne yksilöt ovat kiertäneet jo monta lasta, sitä en osaa sanoa. 


Nyt kuitenkin alen huumaannuttamana tilasin itselleni (koska tämä itsekeskeisyys loppuu? :) pari juttua me&i:lta. Hintaa taisi jäädä yhteensä sellaiset vajaa 40 euroa, joten piti kokeilla. Tänään saapuivat (tilasin 10.1 eli aika tasan kaksi viikkoa kesti toimitus) ja mitkä on mietteet? Noh, äkkiseltään kokeilin arkivaatteiden kanssa ja ei mitään ihan valtavaa ahaa-elämystä tullut. Alla olevasta foldover velourtunic with geisha- kietaisupaidasta löysin vielä kuvan nettisivuilta, toinen oli cardigan for mom josta en löytänyt enää kuvaa sivulta. 



Näiden hinta olisi ollut normihinnalla 104 euroa, ja täytyy sanoa että vielä en lämmennyt sen vertaa että tilaisin uudesta mallistosta normihinnalla vastaavia. Voipi olla että käyttäessä mielipide muuttuu, mutta se jää nähtäväksi. Pesuun ne pitää laittaa ja ehkä jopa trikoo"neuletakki" silittää ennen kuin päälle voi laittaa. Sellainen fiilis myös tuli etenkin tuosta cardiganista että voisi olla sopivampi isommalla rintavarustuksella varustetulle, joudun aina tilaamaan pituuteni takia XL-kokoista, ja näistä olisi ehkä riittänyt ympärysmitan tiimoilta L-kokokin.


Onko muita me&i kriittisiä vai olenko yksin tässä asiassa:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti