tiistai 13. joulukuuta 2011

Pompilta tilasin nyt viimein alesta tuon tylli-ihanuuden. En sitten kuitenkaan Dusty Purplea, vaan tämän udunvihreän (petrol), jonka näen enemmän kevään värinä, esimerkiksi kevätjuhliin. Maksoin siitä alle 14 euroa (plus postikulut) ja nyt huomasin että Huutiksessa samaa myydään Dusty purplena ja hinta on jo 31 euroa! 


Tilasin myös sen talvihaalarin joka on kyllä melko suloinen, mutta hiukan ihmetyttää kieltämättä se vetskarin viimeistely, josta on täälläkin puhetta: http://pikkupollo.blogspot.com/ eli siinä ei ole mitään listaa tai suojaa vetoketjun päällä tai alla pitämässä lunta ulkopuolella. Siinä on aukko. Taidan pistää siitä viestiä Pompille, onhan se aika hassu. Mutta pidetään nyt se, se on kyllä kokoa 98 eli vaikuttaa vielä reilulta. Enkä tiedä meneekö tuosta oikeasti kosteus sisään, ehkä jos mahallaan maassa makaa. Kentie siihen saisi ommltuakin jonkun ratkaisun. Meille on tulossa vielä yksi haalari, mutta sitä lisää myöhemmin:)


Myös yhden yöpuvun tilasin, nyt pitäisi pikkuhiljaa siirtyä kaksiosaisiin niin olisi se potalla käynti hieman helpompaa aamuisin. 

5 kommenttia:

 1. Meillä on ollut pojalla nyt viikon verran Pompin haalari näillä kura/loska/vesisade ilmoilla, ja haalari on ollut loistava. Poika on ollut kuiva, vaikka haalari on ollut vettä tippuva. Sen hintaiselta haalarilta mielestäni oiva suoritus, vaikka vetskari onkin jäänyt vähän lyhyeksi.

  VastaaPoista
 2. No juu, hinta ei ollut päätä huimaava, ja alesta ihan puoli-ilmainen. Hyvä kuulla kuitenkin että on toiminut kuin pitäisi!

  VastaaPoista
 3. Tosiaan ei se välttämättä haittaa käytössä, mutta mielestäni se on selvä suunnitteluvirhe eikä normihinnaltaan melkein 90 euron haalarissa sellaista saisi olla... Suosittelisin kyllä ainakin ottamaan yhteyttä ja mainitseman asiasta, että tietäisivät että se on huomattu ja kenties korjaisivat seuraavan vuoden mallistoon... Meidän haalarissa oli ompeleissakin pikku mokia ja kaulus oli heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen nyppyyntynyt. Liekö sitten joku maanantaikappale, mutta en ollut kovin vakuuttunut :/

  VastaaPoista
 4. Meillähän on jotain pikkuvikoja ollut myös Pompin vaatteissa, mutta pääsääntöisesti olen tyytyväinen vaatteisiin.

  VastaaPoista
 5. Joanne: Olet ihan oikeassa, ja aion laittaa Pompille palautetta haalarista vaikka me se nyt pidetäänkin. Pieni tuotekehityksen paikka heille.

  Jarna: Meilläkin esim. se pääpanta on ihan valtava, mutta en taida sitä jaksaa palauttaa. Se on niin iso kyllä että voisin käyttää sitä vaikka itse:)

  VastaaPoista