perjantai 14. joulukuuta 2012

Joulua odotellessa

Niinhän siinä on käynyt että blogi on jäänyt taka-alalle. Olen syksyn ajan nyt potenut jonkinlaista kiireen mukanaan tuomaa stressiä ja en ole vaan saanut aikaiseksi tämän päivittämistä, toisaalta tuntuu että aika ei riitä mutta toisaalta taas ihmettelen miksei, ja syynä on kyllä usein se että tulee vietettyä se jäljelle jäävä aika ns. aikasyöppöjen parissa, kuten netti, nettikaupat, Facebook ja muut blogit. Opiskelukin on vienyt jonkinverran sitä aikaa ja kyllä sitä tulee kaikenlaista hommaa kerättyä itselleen vaikka siitä ei palkkaa saisikaan:) Taka-alalla tietysti kummittelee se huoli töiden löytymisestä kun sen aika on ja onhan se parisuhdekin päässyt vähän rapistumaan tässä kaiken keskellä. Kun aikaa ei kahdenkesken tahdo vaan riittää toisen ollessa kuitenkin vaativassa työssä ja myös vaativissa harrastuksissa. 

Joulumieli on kuitenkin tehnyt tuloaan, vaikka siitäkin osaan stressata aina välillä. Tuossa viikko puolitoista sitten kävimme ulkosalla hiukan kuvaamassa joulukorttikuvia, ja aika kivoja tulikin, vaikka kuvaan valikoituikin sellainen jossa ei näy kuin kasvot ja hartioihin saakka, kun tuo asu oli minusta jotenkin niin söpö.


Tässä allaolevassa kuvassa pyysin kurkkaamaan puun takaa, ja eikös hän kurkannutkin mutta hiukan väärään suuntaan eli kurkki puun taakse:) Lyhdyssä on tuikku, senkin hoksasin vasta myöhemmin että olisi voinut olla sellainen led-tuikku. 


Tässä kuvassa alkoi olla jo kiire sisälle, pakkasta oli viitisentoista astetta. Ulkona oltiin kumminkin vaan ehkä 5 minuuttia, ja vaatetta oli tuolla mekon alla jonkinverran. Mekkohan on Kappahlin velourmekko, on kyllä tosi suloinen vaikka aluksi en oikein siitä innostunutkaan. Harteilla prinsessaviitta Henkkikseltä ja pipo ja kaulahuivi on made by Mamma:) Saappaat on myös Henkkiksen. Jalassa on muuten jo viime talvena tilaamani neuleleggarit, ne on siis ihan puikoilla neulotut erään tutun toimesta villalangasta ja on varmasti lämpimät. Seuraavaksi talveksi pitää varmaan jo tilata uudet, on ne senverran pidetyt olleet.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti