torstai 27. joulukuuta 2012

Pomp de Lux nettikauppa

Pompillahan on ale ollut jo jonkin aikaa käynnissä ja heiltä tuli meiliä että vielä ehtii tekemään ostoksia -50% alella. Mietiskelin vaan että koskahan ale menee -70%:iin vai meneekö tällä kaudella lainkaan? Viime vuonne tilasin tuosta superalesta jotain, nyt en ole tilannut vielä mitään, mikään ei vaan ole niin kovin kolahtanut tällä kaudella, johtuneeko tuosta että tämän kauden vaatteet ovat aika tummia ja meidän neidille passaa melkein tuo vaalea paremmin.

Myös tuota mitoitusta olen miettinyt, meillä on mekkoja koossa 92 jotka on vielä käytössä samaan aikaan 104 kokoisten kanssa. Meneeköhän nuo jotenkin limittäin, niin että 98 ja 104 on aikalailla samaa kokoa ellei jopa niin että 98 on joissain vaatteissa jopa isompi? Tuntuu hassulta mutta sellainen mutu-tuntuma mulla olis.

Mikäli siellä siis sellainen -70% ale jossain vaiheessa starttaa niin meille tulee (jos vielä on jäljellä) tämä

Lilo LS Dress:                          Milena Coat:Tina LS Tunic:


Selia Scarf:Sekä Isa Scarf:Huivit olisivat kyllä enempi äidin käyttöön. Noita toppahousuja mietin myös mutta onkohan epätoivoista yrittää etsiä niihin yläosaa? Ja ne olisi jokatapauksessa enempi ensi talvea varten. Nuo ajattelin tilata 110-116 koossa jos siis tosiaan vielä lisäale tulee, mahtaakohan ne olla hurjan isoja tuollaiselle reilun metrin mittaiselle?

Edit: tosiaan kaikki kuvat http://www.pompdelux.com/fi_FI/

2 kommenttia:

  1. Minä tilasin -50% alesta tytöille jotain perusjuttuja, otin nyt reilun metrin mittaiselle, 104cm käyttävälle kokoa 110/116 ensi syksyä ajatellen. Esim. trikoopaidat ja mekot menisivät nyt jo, ainoastaan housut ovat selkeästi liian isoa kokoa.

    VastaaPoista
  2. Joo, housut taitaa olla aika isoa kokoa mutta tuo mekkojen samankokoisuus oli aika hassua myös, 92 ja 104 sulassa sovussa molemmat vieläkin käytössä:)

    VastaaPoista