torstai 24. lokakuuta 2013


Kiirettä tosiaan on pitänyt, tulin vielä kaiken lisäksi kipeäksi kun olin viikon ollut töissä! Neidillä oli ensin nuhaa ja se menikin sitten nopeasti korviin, itse sairastuin siitä muutaman päivän päästä ja lääkärin kautta antibiootit kehiin, keuhkoputkentulehdus. Ei tuntunut kovin kivalle olla uudesta työpaikasta heti sairaslomalla, mutta minkäs teet, olo oli kyllä melkoisen huono.
Olen tykännyt uudesta työstäni kovasti, olen vielä perehdytyksessä joka jatkuu koko syksyn, ja koko ajan tulee uutta opittavaa. Mikä parasta, työkaverit tässä työpaikassa on todella mukavia joka on tärkeä asia minulle ainakin.
 
Syksyn lehdet ovat tässä vaiheessa vaan muisto, mutta olivathan ne kauniita, tai sitten sattui vaan olemaan kauniita päiviä juuri siihen parhaimpaan ruskan aikaan. Tässä kuvassa annoin oikein luvan kanssa heitellä lehtiä ilmaan, ja se riemu oli kyllä silminnähtävää mikä neidin kasvoille levisi. Kuvat ovat isovanhempien luota, meillä ei vaahteroita tuohon malliin olekaan.
Kiireen näkee kyllä sitten siellä kodinkin puolella, joku päivä olisi hyvä ehtiä siivoamaankin! Tänä viikonloppuna se saattaa jäädä kyllä vähemmälle, nyt on sen verran ohjelmaa etenkin perjantaille ja lauantai meneekin siitä toipuessa J kenties sunnuntaina…
Hauskaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti