maanantai 23. toukokuuta 2011

Kevät(ja kesä)takit esittelyssä

Ilmat vaihtelee, eilen oli mitä kauneinta ja tänään tulee vettä täydeltä taivaalta. Asettaa hiukan hankaluuksia tuohon pukeutumiseen, itsellekin, ei vain Neidille.


Ajattelin tässä esitellä meidän kevät/kesätakkivalikoiman, joista yksi pompsahti tuonne banneriinkin jo, eli po.p:n punainen windstopper-fleece. On kyllä ollut aika kätsy, fleece ilman windstoppia on kuitenkin aika viileäkin etenkin jos tuulee vähänkään. Seuraavana on hienosteluun nahkatakki H&M:ltä. On kyllä aika päheen näköinen päällä:)



Sitten Lindexiltä hain tällaisen hiukan vettä ja tuultakin pitävän vaaleanpunaisen käytännöllisen takin, siinä on kyllä todella hyvä tuo kaulusosa, monissa takeissa se on nimittäin niin löysä että kaipaa viileämmällä säällä kaulahuivia.



 Sitten taas H&M:ltä hyvä tarjous jonkin aikaa sitten, tämä ei tosiaan maksanut montaa euroa ja on kyllä niin söpö! Hiukan tiukahko tosin tuosta yläosasta, leikkaus on vähän empiretyylinen.



Sitten vielä mamman kirppislöytö, HenkkaMaukan tämäkin ja aavistuksen paksumpi mutta ei vedenpitävää kangasta. Tämäkin tosi hyvän mallinen neidin päälle.




Täytyy todeta että kaikille näille on ollut oma käyttötarkoituksensa, ja suurin osa on hankittu tarpeeseen. Nahkatakki ja ohut vaaleanpunainen tietysti ihan  söpöstelytakkeja, mutta niitäkin tarvitaan eikös? :) 

2 kommenttia:

  1. takkihullu ilmoittautuu :) Ihania takkeja kaikki, meillà lòytyy kaikille vastineet :)

    VastaaPoista
  2. Juu, takit on kyllä ehkä niitä hauskimpia, jotkut hurahtaa kenkiin ja jotkut takkeihin:) Vaikkei näitä vielä montaa ole kenties joidenkin mielestä...

    VastaaPoista