tiistai 3. toukokuuta 2011

Vappumuistelot

Olin pari viikkoa lomilla ja kas kummaa, ei tullut kyllä bloggailtua yhtään. Töihin kun palasi jiin johan ehtii, hih:) Noh, jos nyt tälleen nopeasti muistelisi vappua. Oli ihan ok kelit vaikka viileää olikin, vältyttiin sentään vapunpäivänä tivolissa sateelta. Neiti kävi kolmessa laitteessa, ja kaikista sai repiä pois vaikkei kyydissä varsinaisesti hihkunutkaan. Saa nähdä jos ehtisi vielä menemään uusiksi niin saisi mennä ajan kanssa, tummat pilvet alkoi näyttää niin uhkaavilta että lähdettiin pois aika pian. 


Bongaa kyytiläiset:)


Perjantaina meillä oli perhekahvilassa naamiaiset ja neuvokas äiti keksi "ei-aina-niin-prinsessamaiselle" tytölle sopivan asun omista varastoista. Raksavaatteina tietty Muumibodyä ja housuja:)


"Remonttineiti" vatupasseineen
Kaikenkaikkiaan oli kiva ja aika menevä vappu vaikkei nyt sen enempää juhlittukaan. Neiti oli serkuilla perjantai-lauantai yön kun vanhemmat meni Tampereelle katsomaan Taru Sormusten Herrasta-konserttia ja lauantai-illalla olimme koko porukalla saunomassa naapurissa. sunnuntaina siis Tivolissa ja kahvilla toisilla serkuilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti