perjantai 4. marraskuuta 2011

Henkkamaukalla pikaisesti...

Pikaisesti käytiin H&M:ssä eilen piipahtamassa. Ja olihan siellä oikein kivoja juttuja pienelle! Mukaan tarttui neulelegginggsit joissa lahkeessa muutama nappi, ja myös allaolevat neulesäärystimet. Josko noita voisi käyttää hameen kanssa kun mennään vaikkapa kyläilemään? Tietysti kovalla pakkasella nuo ei riitä pelkästään, mutta nyt on ollut niin leutoa että ihan hameen kanssakin voisi mennä pieniä matkoja autolle ja viileässä autossakin pärjää. Meilläpäin kun on nuo bussivuorot vähän harvassa:)


Tässä sitten tämä mekko jota ihailin jo aiemmin täällä. Vaaleanpunaisena todella söpö pikkurinsessalla, mutta jotenkin sitten kaupassa ne muutkin värit näytti niin ihanalle. Joten neiti sai suorittaa valinnan itse, ja tätä hän näytti. Eli vaihteeksi sinistä, jota ei hirveästi meiltä vielä löydy. Varmaan melko juhlava vaikka valkoisen kanssa, ja harmaakin menee varmasti vaikka bolerona tämän kanssa. Ja tuo malli on siitä kiva, että ei välttämättä tarvitse olla aluspaitaa tai neuletakkia, koska juhlissa ainakin on yleensä aika kuuma. Ei muuta kuin juhlat alkakoon:) Mitkähän sukkikset tuohon yhdistäis...hmm?


Äidille hiukan omaan harrastukseen tilpehööriä...kenties raotan tuota harrastusta enempi myöhemmin, mutta siis Itämaisesta tanssista on kyse.


Sitten yksi juttu mikä jäi kyllä kauppaan, eli itselle myös neuleleggarit. Vois olla talveen aika kivat, ja viime keväänä kun koitin noita hakea ei missään enää ollut. Mutta olimme jo olleet kassalla ja menossa ulos, joten ne nyt jäi.3 kommenttia:

 1. Onpa tuo sininen kaunis. En vain jotenkin osaa sitä meille ajatella, ja bonuksena vielä isommalla tytöllä on tällä hetkellä (taas) aika vahva tyttö- ja poikavärikausi.

  Siniseen sopii niin valkoinen kuin punainenkin, ja kaikki siltä väliltä :)

  VastaaPoista
 2. Ihanan värinen mekko! Yhdistäisin siihen kirkkaanpunaista tai valkoista.

  VastaaPoista
 3. Triinu: en minäkään oikein osannut, mutta sitten siellä kaupassa jotenkin se näytti niin kivalle neidin kasvoja vasten. Ja vaaleanpunaista toki on aika paljon muutenkin.

  jarna: Eikö ookkin:) valkoista jo mallailin, punaistakin pitää kokeilla. Sukkahousut punaisena? Harmaatkin vois mennä. Tää on kyllä kiva vaikka päiväkodin juhliin kun on aika mukavan oloinen.

  VastaaPoista