torstai 3. marraskuuta 2011

Pomp De Luxilla ilmaiset postimaksut

Pompilla on postimaksuvapaa toimitus nyt torstaista sunnuntaihin. Taisin pari juttua sieltä tilata...sukkia, pantasetin ja tämän mekon joka on tarjouksessa (kuva www.pompdelux.com):
Sitä pienten tyttöjen tylli-ihanuutta olen meinannut tilata jo kaksi kertaa, mutta jotenkin vaan aina klikkaan sen pois ostoskorista...en tiedä oikein miksi, koska se on ihana, ja olisi ihana tässä joulun aikaan pidettäväksi. Ehkä vielä menen ja klikkaan sen mukaan...

2 kommenttia:

  1. Kiitokset vinkistä! Ekaa kertaa oli nyt pakko tilata. :) Pitkään olen vaatteita ihaillut, mutta tyttö on niin pienikokoinen ikäisekseen ja tuolla koot alkavat vasta 80 centistä. Uskoisin, että vihdoin tuo pienin koko rupeaa olemaan meille edes jotakuinkin sopiva. Tilaukseen lähti yksi paita, sukkikset ja tyllihame.

    VastaaPoista
  2. Joo, nyt kyllä kannattaa, noiden vaatteiden laatu on kyllä todella hyvä ja aika sopivia ovat kylä meidän neidille, tilaan hänelle tällä hetkellä 92 kokoisia ja hän on siinä piirun päälle 90 senttiä pitkä. ja kyllä ne säilyy jos ovat isoja vielä:)

    VastaaPoista