maanantai 19. maaliskuuta 2012

Viikonlopun ulkoilua

Täällä Lounais-Suomessa oli sunnuntaina mitä mahtavin ulkoiluilma (jollei nyt mietitä sitä että paikoin oli tiet aivan älyttömän jäisiä kävellä). Mutta aurinkoa riitti, ja sehän oli todella hieno juttu.

Hei nyt hypätään!

Mäkihyppy luvassa:)

Muikeena aurinkolaseissa.


Me ulkoiltiin Ticketin Baggiessa, joka tuli meille käytettynä (ja tais olla kiertänyt jo pari muutakin lasta) nimittäin ratkesi jo tuosta haaroista, jonka mamma meille paikkasi liimapaikalla. Nyt huomasin että jommankumman jalan saumastakin oli hiukan auennut. Harmittaa vaan kun haalari on muuten vielä ihan ok kunnossa, ja itseasiassa piti kyllä vettä eilenkin vaikka oli tosi märkää enkä pukenut mitään kurahousuja enää. Koon puolesta voisi ehkä mennä vielä ensi syksynäkin, tai voi olla ettei näin paksua pukua syksypuolella kyllä tarviikaan. Ei tätä oikein myymäänkään enää viiti ruveta, kun rikki kerran on, ellei joku halua ottaa vastaan postikuluilla. Noh, pitää miettiä sitten vissiin ensi syksynä:)


Nyt kuitenkin työviikko on jo alkanut, ja valitettavasti oma fiilis sen suhteen on aika alamaissa...noh, mitä lie kevätväsymystä, pitää koittaa piristyä:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti