perjantai 30. maaliskuuta 2012

Erään aamun asu

Tähän tulee nyt kuvat aiemmalta päivältä, olen niin saamaton siirtämään tuosta Lumiasta noita kuvia koneelle kun siinä pitää olla piuha välissä. N8:sta kun siirto onnistuu Bluetoothin kautta (+ että kuvat siitä on parempia).

Mekko ja paita Name It, leggarit Lindex, laukku tuliainen  Hongkongista

Huomaa ihanat saparot:)

Pupupipo rules vielä, Takki Name It 2nd hand, saappaat upouudet Nokiat

Mekko on saatu lahjaksi, olisiko ollut joululahja. Kivasti sopii neidille vaikka onkin hiukan erilainen mitä itse olisin ehkä valinnut. Mutta siitä nuo lahjat onkin kivoja, tulee hiukan rikottua rajoja. Saatiin myös serkkutytöiltä kiva kevättakki ja kokokin on siinä ihan nappi vaikka 92 onkin, mutta on aika reilua kokoa. Välikausirukkasia pitäisi seuraavaksi hakea, taidan olla aika myöhään herännyt taas siinäkin asiassa. Talvihanskoilla menty pääosin vielä, ne on pitänyt kivasti vettäkin. Käytössä on ollut Popin sekä jotkut hiukan ohuemmat Sittarista hankitut. Nyt harkitsin niitä Popin välikausihanskoja, onko kellään niistä kokemusta?


Meinasin tänään mennä katsastamaan hiukan kauppojen farkkuvalikoimaa, lempparifarkut alkaa kulumaan puhki, ja toisiin farkkuihini oli ilmaantunut reikä takapuoleen! Kolmannet farkkuni onkin sitten leggingssit. Mahtava valikoima meikäläisellä farkkuja:) Huomenna on vuorossa käsityömessut Turussa ja sunnuntaina onkin sitten palmusunnuntai. Kokeilin neidille sellaista virkattua huivia aamulla, nyt olis eka vuosi kun hänkin voisi jo hiukan virpoa varmaan toisen serkkutytön rinnalla, ja hän oli sitä mieltä että hän on munamies:) Miten tulikin siitä huivista assosiaatio munamieheen:D

Hauskaa viikonloppua kaikille ja olkoon virpomisenne tuottoisaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti