maanantai 3. kesäkuuta 2013

Kesäeleganssia

Mikä ihana viikonloppu takana! Kaunista ilmaa, aurinkoa, lämpöä, tekemistä ja löhöilyä; kaikkea sopivassa suhteessa. Perjantaina oli ystäväpariskuntia saunomassa ja syömässä hyvää grilliruokaa. Lauantaina oltiin ihanasti kotosalla ja hoidettiin puutarhaa sekä täytin puhallettavan altaan jotta neiti sai polskia sydämensä kyllyydestä. Alla olevan kuvan mekko on kirparilöytö johon neiti ihastui tietysti ikihyvin koska onhan siinä The Kissa!


 Puutarhassakin on alkanut kukat kukkimaan, kiitos äitini jolta sain ison kasan perennoja taas tänä keväänä. Olen niin mahdottoman huono muistamaan näiden nimiä joten ihaillaan vaan kuvia:)
Orvokin sentään tunnistan:) Alakuvassa omasta mielestäni ihana vanha myrskylyhty joka on just sopivalla tavalla ruostunut. Alla on vanha puutarhapöytä joka on saanut olla myös kuluneen oloinen mutta nyt harkitsen sen maalaamista oikein kunnon maalilla, viime syksynä vedin siihen valkoista vesiväriä pintaan ja tulos oli oikein hauskan vanhan oloinen kaikkine kulumineen. Pikkupurkeissa neidin päiväkodissa kylvämiä yrtin taimia joita koitan vaalia.


Eilen menimme vielä hiekkamontulle uimaan, vesi oli kuulemma 22 asteista mutta oli se silti hurjan kylmää! Mutta olihan hauskaa kun viimein uimaan pääsi, minulla siihen meni paljon kauemmin kuin neidillä. 


Tulossa pikapuoliin arvontaa äideille, ajattelin arpoa pientä Pomp De Luxia joka saa ilahduttaa jotakuta äideistä:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti