tiistai 4. kesäkuuta 2013

Ammuja moikkaamassa


Haen maitoa läheiseltä maitotilalta melkein viikottain ja siellä on nyt hiehot päässeet kesälaitumelle. Ne tulivat kaikki meitä moikkaamaan ihan aidanviereen ja neitikin uskaltautui pienen maanittelun jälkeen tulemaan niitä katsomaan äidin kanssa. Minusta on hauskaa että lapsikin pääsee näkemään eläimiä ja tietää mistä se maito oikein siihen maitolasiin tulee.


Neiti hoiti itse tuon kasvojen peittämisen tähän kuvaan :) Maidonhakureissun pukineena oli huudosta huudetussa paketissa ollut kissapaita, jälleen kerran kisumisua:) Sekä tietysti lierihattu jossa kyseinen katti myös komeilee, puhumattakaan aurinkolaseista jotka nekin on kissalla koristellut :D

4 kommenttia:

 1. Moikka! Uusi lukija ilmoittautuu!:)

  Itsellä typykkä 1/13!

  Mia / lovenea.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Moi, tervetuloa Mia :) Ja muutkin uudet tervetuloa seuraamaan meidän elämää ;)

  VastaaPoista
 3. Mun mielestä on myös tärkeetä opettaa lapselle, mistä asiat on peräisin, eikä vaan että ne ostetaan kaupasta :D Odotan jo niin että meijän typy kasvaa ja päästään kattelemaan eläimiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ihan hassua kun jotkut lapset on näistä asioista ihan ulkona vielä kouluiässä :) Lapset tykkää niin paljon eläimistä ja itekin myönnän että kiva niitä on taputella.

   Poista