maanantai 10. kesäkuuta 2013

Kesälista - tekemistä Turun suunnalla


Kesä on tullut ihan hiipien esiin kulman takaa ja jotenkin en vielä ole edes ehtinyt ajattelemaan että mitä sitten kesällä tehdään. Neiti on kuitenkin heinä- ja elokuun kokonaan lomilla niin aikaa puuhailuun on runsaasti. Ja puuhaa on kiva keksiä koska 3,5v turhautuu tekemisen puutteeseen aika tehokkaasti. Ihan tässä lähimaisemissa varmaan vietetään aikaa ja halusin listata muutamia kivoja juttuja ja kohteita Turun suunnalla jotka pitää muistaa. Hesan reissua mietin, jos löydetään sopivat junaliput sopivaan hintaan niin sehän olisi ihan jo lomareissu etenkin pienelle neidille ja olishan se itsekin kiva päästä vähän kotikuvioista etäämmälle. Ja kiitos inspiksestä Ananalle :) Kuvat on meidän reissusta Seikkailupuistoon viime perjantailta.


Samppalinnan maauimala, Mustikkatassun eläinpiha, Salon iltatori, Turun tuomiokirkko, Muumimaailma, Risto Räppääjä Vartiovuoren kesäteatterissa, Keskiaikaiset markkinat, Ruissalo, Naantali, Isontuvan jäätelöbaari, Mathildedal, Hovirinnan uimaranta Kaarinassa, Kuhankuono, Arboretum Yltöinen, Sievolan tila, Zoolandia, Käsityöläismuseo, Nauvo, Forum Marinum

Muut vinkit on erittäin tervetulleita, erityisesti kivoja paikkoja, leikkipuistoja tms. joissa saa kulumaan mukavasti aikaa voi vinkata mielellään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti