maanantai 2. huhtikuuta 2012

Jokapäiväinen meikki


Ajattelinpa nyt tehdä tällaisenkin postauksen, jos se jotakuta kiinnostaa:)


Eli mun joka-aamuinen meikkiarsenaali. Juu, kyllä se on kaikki tässä. Itse asiassa joka aamu en laita edes luomiväriä, totta puhuakseni useimpina aamuina en.


Meikkipohjana toimii Lumenen meikkipuuteri sävy 10. Se on ollut luottopohja jo varmaan 10 vuotta ellei 15. Nyt tämän uusimman uudistuksen myötä kuitenkin mielestäni peittävyys on hiukan kärsinyt, piti oikein tuplatsekata että meikkipuuteria on juu, luulin jo levittäväni tavallista puuteria kasvoilleni, sen verran jauhoinen oli koostumus. Olekin miettinyt kokeilevani seuraavaksi jotakin mineraalimeikkipohjaa, pääsin sellaista kokeilemaan joku aika sitten ja ihastuin kyllä. 


Silmien rajauksen teen Make Up Storen kakku-eyelinerillä, käyttäen sivellintä. Sävy taitaa olla tumman harmaa, mutta mustalta se silmissä näyttää. Tämäkin on ollut arsenaalissa jo varmaan kolmisen vuotta ainakin, ja harkinnassa on nyt geeli-eyeliner ehkäpä tummanharmaana myöskin.


Ripsivärinä on nyt ollut viime kesästä L'Orealin Lash Achitecture 4D. Olen tykännyt kyllä mutta nyt alkaa loppumaan, koostumus on jo aika tanttua. Teki meikäläiselle ainakin aika tuuheat räpsyttimet. Seuraavaksi ajattelin kokeilla saman firman Volume Million Lashes ripsaria, kunhan tuo loppuu. Ripset taivutan aina meikatessa, koska muuten ne ovat sodella suorat ja osuvat silmälaseihini.


Kulmia värjäilen epäoikeaoppisesti milloin milläkin mutta yleensä tuollaisella iänikuisella liian kovalla rajauskynällä. Rajauksessa nimittäin tuolla ei tee yhtään mitään.


Luomille saatan sipaista joskus jaksaessani tai iltarientoihin (mihin?) mennessäni hiukan väriä, tuon paletin ostin jostain Sittarin ale-laarista joku aika sitten. Muutama muukin luomiväri löytyy, mutta niiden käyttä on kyllä viime aikoina jäänyt erittäin vähälle. 


Miten muilla, onko järeämmät aseet käytössä?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti