keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Ensimmäistä kertaa hiihtämässä

Eilen neiti oli elämänsä ekaa kertaa suksilla! Hankin sukset työkaverilta lounaan hinnalla, sauvoja ei vielä ole. Ihme kyllä neiti hoksasi heti että näillä kuuluu siis mennä eteenpäin:) Ja naurattikin aluksi tuo touhu. Jossain vaiheessa kun tarpeeksi monta kertaa kaatui niin alkoi itkettämään, ja kun kysyin että lopetetaanko oli vastaus EI! En tiedä miksi kuitenkin itketti niin kovin kun kaatui...harmitti vissiin vaan. Kätevää muuten kun on niin lumista niin lapsen hiihtelyt onnistuu vaikka tuossa tiellä. (Asutaan kaava-alueella mutta päättyvän tien päässä)


Neiti muuten usein pyytää päälleen tuota takkia + housuja (Minymon viime talven mallia) ja hoitoon lähtiessäkin pitää selittää että laitetaan haalari. Vapaa-ajalla sitten monesti laitetaan se, siinä on kuitenkin aika kätevät lumilukot jaloissa sekä myös takissa. Tuollaisia en tiennyt olevankaan takeissa, mutta pitää tuulen ja lumen hyvin poissa vaikka vähän rymyäisikin. 

2 kommenttia:

  1. onpas suloinen pieni hiihtelijä :) Mä en ole vielä hankkinut tytölle sukia, kun on vähän hakusessä millaiset... kenkiin kiinni laitettavat taitaa olla ainoa vaihtoehto kun jalka on niin pikkuinen... ja jostain syystä se tuntuu huonolta vaihtoehdolta.

    VastaaPoista
  2. Kiitos:) Joo, kyllä ne noin pienillä taitaa olla kaikki niitä kenkiin kiinni tulevia. Mutta en tiedö, eipä meidän hiihtelyt muunlaisia vielä tänä talvena kaipaa:) Katsotaan sitten ensi talvena millaiset, ehkä sitten voisi jo hankkia jotkut monolle tulevat. Sehän on kuitenkin sellaista kävelyä se hiihto alkuun. Eikä kyllä sauvojakaan kaivattu nyt ekalla kerralla ainakaan.

    VastaaPoista