maanantai 20. helmikuuta 2012

Kimperin tilaus

Tilasin meillekin muutaman muun blogin innoittamana Kimperiltä pari pipoa. Siellähän on edelleen menossa ale, ja ihan mukavalla hinnalla meillekin tuli sitten nuo kaksi. Värit olivat hiukan "arvonnan" tulosta, meillähän ei vielä ole kevääseen välikausihaalaria, POPin punajuurenvärinen haalari lähti meiltä uuteen kotiin kun luultavasti on jo pieni. Mutta luullakseni näillä ei menty kovasti metsään, ainakin olemassa olevan Windfleecen ja kuorihousujen kanssa menevät kivasti. 


Pinkki ja Karpalo koossa L

Meillä on vielä viime vuodestakin parit pipot jotka saattaa mennä keväällä, Popin pari raitapipoa, etenkin tuo Lila voisi olla vielä sopiva niin väriltään kuin kooltaan. Mitään kirkkaanpunaista meillä ei kevääseen ole ja ei ehkä tulekaan joten tuo kirkas punainen saattaa jo matkata uuteen kotiin.



Haalari on tosiaan hakusessa ja tykkäsin kyllä kovasti meillä olleesta Popin puvusta, samantyyppinen puku koossa 98 olisi meille tervetullut. Olen kyllä kovaa vauhtia kehittämässä pakkomiellettä myös menneitten kausien Ticketin kukkapukuun mutta koitan parantua siitä:) Ehkä kukkatakki olisi järkevämpi, se voisi mennä ns. parempana takkina. Mutta haalari tarvittaisiin ihan päiväkotikäyttöön. Eli jos jollain on ylimääräisenä Tiksulta 92 koossa tai Popilta 98 koossa tyttöväristä välikausihaalaria niin tänne saa tarjota!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti