torstai 16. helmikuuta 2012

Pinkit UGG:it

Krhm. Noh, ei olisi ehkä pitänyt, mutta menin ja tilasin UGGit Campadren kautta. Näillä ihanuuksilla oli hintaa 57 euroa ja toimituskulut ei tehnyt nyt mitään, tilaukseen tuli ainoastaan joku ilmoituskulu, vajaa 4 euroa. Onhan nää aika ihanuudet...aika kirkkaanpinkit toki, mutta sopinee hyvin erääsen ensi talven ostokseen josta lisää myöhemmin.


Tilasin kokoa 10, kokokartan mukaan olisi 16,5 sisämitta, ja neidin jalka on nyt 15,5. Näissä ei ilmeisesti mitään villasukkavaraa tarvita kun ovat muutenkin jo lämpimät. Calossin sivuilla muuten on ihan muuta tietoa, eli sen mukaan näissä olisi pohjan mitta 17,3. Mutta itse asiassa se olisi van ihan hyvä, jos ovat reilut niin menee ensi talveen. 

Auts, nyt kun tätä kirjoitin niin aloinkin miettiä että seuraava koko olisi parempi, menisi sitten ensi talvena...tätä talvea ei nimittäin ole kauaa jäljellä:) Laitoin asiakaspalveluun viestiä että voisivatko laittaa kokoa isomman...toivotaan että onnistuu. Tämä oli eka ostokseni tuolta, mielenkiintoista nähdä miten toimii. 

Jos haluat ostoksille niin tässä linkki Campadre (tuo on sellainen linkki jota kautta kirjautumalla ja ostamalla voi ilmeisesti tulla mulle jotain ostorahaa...) Loppuviikolla kampanjassa muunmuassa How to Kiss a Frog ja Geggamoja.

1 kommentti:

  1. Ensi talven keleistä ei toisaalta tiedä tuleeko lunta ja milloinko tulee ja paljonko lapsen jalka kesällä kasvaa, että ehkä ihan hyvä, kun tilasit nyt.

    VastaaPoista