perjantai 17. helmikuuta 2012

Ticketin sydänhaalari ensi talveen

Ensi alkuun muistutus osallistua arvontaan alempana, linkki löytyy myös sivupalkista!


Meille siis tulla tumpsahti ensi talveen Ticketin sydänhaalari Elloksen alesta. Vielä on sovittamatta mutta vaikuttaisi olevan hyvä ensi talveen, ainakin syksyyn. Onpahan hyvä syy metsästää taas uutta pukua kevättalveen jos tuo osoittautuu liian pieneksi:) Noh, pitää vielä sovittaa ja tehdä päätös pidetäänkö vai ei. Mutta onhan se aika ihana...sopii myös varmaan noiden eilen tilattujen UGGien kanssa yhteen. 


  
Alla näkyy vertailua Pomp de Luxin haalariin koossa 98, tämä Ticket on siis koossa 92. Olisi saanut olla tuo 98 näemmä, mutta niitä kokoja ei sitten enää ollut jäljellä. Aika samaa mitoitusta on tuon Pompin haalarin kanssa, hihat on Tiksussa ehkä sentin tai kaksi lyhyemmät.


Sama Lahkeiden kanssa, mutta eroa on alle sentti. 


Aika eri henkisiä ovat tuon Pompin haalarin kanssa mutta tykkään molemmista. Voi olla että meidän talvi ensi vuonna menee taas aika sillisalaatiksi, saa nähdä mitä ensi syksy tuo sitten tullessaan:) Eilen muuten käydessäni kirpparilla näin tällaiset puvut livenä kahdella sisaruksella ja olihan söpöt.

3 kommenttia:

  1. Toi sydän haalari on kyllä super nätti :) pitänee ehkä miettiä perusteluita, että voisin vielä yhden tilata jemmaan...

    VastaaPoista
  2. Se voi kuule olla että löydät tuon ensi syksynä myytävien listalta täältä, koska on vaan piirun verran liian iso nyt:) Mutta toivon että menis edes alkutalven.

    VastaaPoista
  3. Meillä on tuo sydänpuku ollut koko talven tarhapukuna ja onhan se raikas ja pirteä!

    VastaaPoista