keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Lumia 925

En tiedä onko muut tämänkaltaisia blogeja lukevat/kirjoittavat pudonneet teknisen kehityksen kelkasta mutta minulla ainakin on välillä sellainen tunne. Ajattelinkin valottaa tämänhetkistä puhelintani ja sen ominaisuuksia täällä blogissakin, jos sitä kautta saisin hiukan selkeytettyä sen mahdollisuuksia itsellenikin ja ehkä kerrottua myös muille jotain uutta. Minulla on siis nyt käytössä Nokia Lumia 925 jonka myynti alkoi Suomessa elokuun puolivälin tienoilla. Taustani on niin vahvasti Nokian puhelimissa että vielä ainakaan en ole tehnyt siirtoa muihin merkkeihin. 


Kuvituksena neidin huonetta, josta otin kuvia sateisena ja melko hämäränä päivänä ihan kokeillakseni kameran valovoimaisuutta ja kyllähän näistä ihan kohtuullisia tuli. Varoitus huoneen stailaamattomuudesta! :) Ja kuvat on siis täysin käsittelemättömiä, osa 2 tästä sarjasta voisi olla vaikka kuvien käsittely Lumia-puhelimella ;)
 Puhelin itsessään on hyvin simppelin näköinen, vahvan oloinen mutta ehkä pikkuisen liukas hyppysissä ilman mitään suojakuoria. Omani on musta, eli aika hankala löytää esim. mustalta kivitasolta tai yleensä mustalla kankaalla vuoritetusta olkalaukusta. Toiminnaltaan mielestäni helppokäyttöinen kuten muutkin Lumiat, käyttöönotto sujui erittäin helposti, kaikki kuvat ja sovelluksethan kannattaa päivittää pilveen, (lisätietoa: Klik) josta ne on helppo palauttaa vaikka vaihtaessa uuteen puhelimeen. Pilvipalvelussa on myös se hieno puoli että kuvat latautuu sinne automaattisesti, eli mitään piuhoja kuvien siirtämiseen ei tarvita.Puhelin itsessään on hyvin simppelin näköinen, vahvan oloinen mutta ehkä pikkuisen liukas hyppysissä ilman mitään suojakuoria. Omani on musta, eli aika hankala löytää esim. mustalta kivitasolta tai yleensä mustalla kankaalla vuoritetusta olkalaukusta. Toiminnaltaan mielestäni helppokäyttöinen kuten muutkin Lumiat, käyttöönotto sujui erittäin helposti, kaikki kuvat ja sovelluksethan kannattaa päivittää pilveen, (lisätietoa: Klik) josta ne on helppo palauttaa vaikka vaihtaessa uuteen puhelimeen. Pilvipalvelussa on myös se hieno puoli että kuvat latautuu sinne automaattisesti, eli mitään piuhoja kuvien siirtämiseen ei tarvita nimimerkillä aina tarvittavat johdot hukassa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti