tiistai 24. syyskuuta 2013

Housupulaan H&M:ltä

Minulla oli tänään sellainen rako päivällä että ehdin käväisemään Turussa ja suuntasin Stokkalle sekä Henkkamaukkaan. Stokkalta hain kahdet Falken sukkahousut kiitos Turun Tildan vinkin ja henkkamaukkaan suuntasin itse asiassa hakemaan itselleni jotain mutta kas kas, lastenosastoltahan minä itseni kuitenkin löysin. Ja hyvä oli että löysin koska siinä tutkaillessani tarjontaa muistin että meillä on aika-ajoin kroonistuva housupula, yläosia kun tahtoo löytyä aina enempi kuin niitä housuja, niin niitä pitää aina välillä hamstrata enempi. Ja kirpullakaan niitä ei yleensä ole paljoa, lieneekö syynä se että menevät rikki tai tahriintuvat nopeammin kuin paidat. Mitä sieltä sitten löytyi, no aika kivoja legginsejä koska ne nyt vaan tuntuu olevan kätevimmät moneen menoon ja etenkin tuolla päiväkodissa. 


Nämä sarjakuvaleggingsit oli ensin vähän että ou nou, mutta jotenkin kun niitä siinä pyörittelin niin ne näyttikin aika herkullisilta. Ja hinta noissakaan ei ollut kovin paha joten ajattelin että otetaan nyt kokeeksi, josko sitä keksisi jotain sopivan rauhalista sitten yläosaksi ettei tule ihan kuosien kakofoniaa.


Nämä Hello Kitty-kuvioiset taas arvasin olevan neidin suosikki joten päätyivät myös ostoskassiin. Ja nehän hän sitten heti ottikin testiin, kaikki housut ovat koossa 122, neiti on noin 105 senttiä pitkä ja ei nuo housut olleet yhtään liian pitkät (noh ehkä aavistuksen on kasvunvaraa kyllä :) Nuo Hello Kittyt ovat pehmeät farkkuleggarit ja muut ihan tavallisia leggareita.


Sellaista lääkettä siis housupulaan, no löysin itsellekin housut jotka on itse asiassa todella hyvän malliset itselleni, harmi kyllä kokoja oli enää mustissa. Taitaa mennä tilaukseen vielä farkunväriset versiot tästä mallista. Netissä näkyy löytyvän melkein samanlainen malli myös superstrechinä joka on 5 euroa kalliimpi, en sitten tiedä mikä noiden ero on. Hyviä ja kivan mallisia housuja löytyy sen verran harvoin että voisi olla järkevää hamstrata itsellekin samantien muutamat erilaiset.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti