torstai 12. syyskuuta 2013

Mekkopohdintaa juhliin

Pikkuhiljaa alkaa ajatukset siirtymään jo tulevaan talveen ja juhlakauteen vaikka aurinko ja lämpö onkin hellineet vielä ihanasti ainakin täällä Lounais-Suomessa. Minä en voi mainostaa olevani mitenkään erityisesti syksyihmisiä, pimenevät illat eivät tunnu tunnelmallisilta vaan voisin pitää valoisat illat ja yöt vaikka ympäri vuoden. Itseään voi piristää syksyn tullen vaikka miettimällä tulevia juhlamekkojen tarpeita, kuten esimerkiksi synttäreitä.

Lindexxillä näytti olevan kaunis tyllihelmainen mekko jossa on muodikas paljettiyläosa. Näitä on tainnut olla niin Pomp de Luxilla kuin H&M:llä ja varmaan muillakin merkeillä viime talvina. Mekosta on kaksi väriä, hempeän vaaleanpunainen ja valkoinen, ja tuo valkoinen näyttää ainakin kuvassa ehkä hieman juhlavammalta. Pitänee tsekata livenä, hinta 29,95€.
Lindex Shop Online - Mekko 

Pomp de Luxin juhlavin mekko isompien tyttöjen koossa on kenties tämä seuraava Charleston Dress. Tästä mekosta kauneimmat värit ainakin kuvissa on tämä roosa ja sinivihreä. Hintaa tällä on 39,95€ ja tietysti postikulut päälle. Pompin ongelma on se että vaatteet eivät näytä netissä niin kauniilta mitä luonnossa joten itselläni on ainakin aina kynnys ostaa näitä täyteen hintaan. 

Charleston DRESS, RoseCharleston DRESS, Ice Blue
Henkkiksellä ei vielä ollut juhlavia mekkoja ainakaan nettisivuilla samaten kuin Kappahlilla.

Zaran tyyliin ei ehkä kuulu paljetit mutta yksi aivan erityylinen mekko sieltä osui tähän tarkoitukseen silmään. Short sleeve dress Burgundin värisenä. Tuossa ehkä viehättää nuo ohuet hihat, mielestäni talveen suunnitellussa mekossa saisi olla jonkinlaiset hihat mutta ei pitkiä hihoja välttämättä. Juhliessa kun aina tahtoo tulla hieman kuuma :) Hintaa on 25,95€ joka ei olisi paha hinta.

Image 1 of SHORT SLEEVE DRESS from Zara
Kuvat Lindex Shop Online, pompdelux.com ja zara.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti