keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Joulu, Uusivuosi, Ale ja mitä vielä...

Juuh, täällä on kyllä ollut luvattoman hiljaista, vei sitten tuo työarki kyllä niin mennessään plus kaikki jouluun liittyvt valmistelut. Lukenut olen muiden blogeja senkin edestä, ihania postauksia kerta kaikkiaan! Kaiken päälle vielä meidn arkeamme kuormittaa rikkonaiset yöt, hampaita vissiin pukkaa ja heräillään ainakin pari kolme kertaa yössä, ja mikään muu ei auta kuin imetys...aivan oikein, tilanne on se, että illalla imetetään ja kenties aamulla, mutta yöllä sitten pari kolme kertaa...alkaa ottamaan jo toden teolla päälle nuo heräämiset, yli kolmen tunnin unipätkä alkaa olemaan jo kaukainen muisto! Että kaikki vinkit tervetuloa, alan jo harkitsemaan huudatus-unikoulua, mutta tiedän että meidän tyttö se jaksaa huutaa varmasti melko kauan...


Joulutunnelmaa
No mutta se siitä valitus-osiosta, elikkäs joulu meni hienosti, syötiin hyvin ja Neitikin jaksoi ruokapöydässä melko kivasti. Herneet, perunalaatikko ja Enon  lihapullat oli herkkua. Ja piparkakkuakin sai sitten maistaa. Lahjoja tuli vino pino, kivoja perusvaatteita hoitoon, kaikki oli oikein ihania! Muutamia leluja, lähinnä Little People- juttuja, Muumi-Mamma pehmo (Neidin sanoin: iii eli ihana), pupupehmo (myös iii), kerhotossua, villasukkaa, kylpytakki ja vielä saattoi olla jotain, ei enää muista kaikkia. 


Ihanat paketit


Iiih!

Uusivuosi meni aika rauhallisissa tunnelmissa kotosalla, Neidin mennessä nukkumaan syötiin Iskän kanssa perunasalaattia, nakkeja, lihapullia ja hiukan sipsejä. ja kyseltiin toisiltamme Trivial Pursuit- kysymyksiä:)

Vielä se ale-osio näin Tammikuun kunniaksi. Meidän ale oli (ainakin tähän mennessä) melko vaatimaton, aikalailla kaikkea on, vaikka tietty niitä pieniä tarpeita aina ilmaantuu. Polar o. Pyretiltä käytiin ostamassa muutama ihana tunikamekko, ja yksi yöpaita joka oli vaan niin ihana kuosiltaan.

Yökkäri, yökuosilla


Automekko, tytölle ihana!


Sitten vielä löytyi samaa mallia automekon kanssa oleva punainen kuviollinen trikoomekko, minusta aivan supermukavan oloiset ja kivat yhdistää bodyn ja sukkisten kanssa perusmenoon, ei liian juhlavat. Hintaa oli vielä riittävästi, ale oli -30 pinnaa, mutta näitä tulee varmasti käytettyä paljon. Sellaista punaista wind-fleecetakkia olisin kanssa himoinnut, mutta niitä ei ollut enää kuin valkoisena. Olisi keväällä mennyt meidän tytsylle varmaan kivasti. Jos jollain on 86 tai 92 koossa sellaista, niin vinkatkaa!

Siinä meidän joulun tienoon päivitystä, toivon mukaan nyt ehtisi hiukan paremmin palaamaan tännekin. Tulossa ainakin:

  • Ensitunnelmat päiväkodista
  • Uusia tuulia kevääseen
  • Sisustusjuttua 
  • Muuttoa omaan huoneeseen (jaiks!)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti