maanantai 28. helmikuuta 2011

Nukkuja kaunein

Nyt alkaa ehkä *kop kop* olemaan sairastelut jo hetkeksi ainakin ohi. Alkoi kyllä jo riittämään kun sellaisen reilun kuukauden aikana käytiin läpi niin ripuli kuin oksennustauti sekä pari flunssaa. Itselläni epäilen influenssaa, jota en olekaan aiemmin sairastanut, mutta nyt taisi iskeä, kun otin rokotteenkin! Noh, ei niistä nyt varma voi olla mutta oli kyllä tuju tauti!


Mulla käy aina aika klassisesti tämän bloggailun kanssa, luen muiden blogeja, ja kommentoin harvakseltaan, mutta kun pitäisi itse kirjoittaa niin kello onkin jo niin paljon että päässä ei liiku yhtään mitään ja nukkumaan pitäisi mennä. Mulla on siis aika paljon noita blogeja tuolla readerissä, näköjään 229...pitäisi varmaan hiukan rajoittaa, mutta kun noita kivoja blogeja on niiiin monta.


Meillä on siis nukuttu huonosti jo tosi pitkään, varmaan oikeastaan jostain syyskuusta saakka. Viimeinen kokonainen nukuttu yö on tammikuun lopusta. Että silleen, ei paljon naurata. Eikä jaksa kymmentä kauempaa illalla valvoa, ja sekin on liian pitkään etenkin kun herätys on melkein kuin nakutettu aina kuudelta. Plus siihen yöllä ainakin yksi herääminen (hyvässä tapauksessa) luultavimmin kaksi, tai sitten huutokohtaus kahden-kolmen maissa jonka jälkeen otan neidin viereen ja sitten nukutaankin enempi vähempi huonosti koko porukka. Neiti on muutenkin ollut jotenkin ärtyisä viime päivinä, vaippaa ei saisi vaihtaa, auta armias jos joutuu laittamaan selälleen että voisi rasvailla tai laittaa talkkia. 


Tässä tämä meidän nukkuja muumilakanoissa aamulla, ei meinannut saada häntä sitten hereille kun yöllä oltiin valvoskeltu.


Mutta epäilen itse siis että hampaat vaivaa, tuo päiväkäytös voi tietty olla ikään liittyvää, mutta muuten etenkin nuo yöt taitaa hampaat vaivata. (Täytyy mainita että kun menemme mamman luo, känkkäränkkä on tipotiessään;) Raukalla alhaalla toisella puolella poskihammas tullut esiin, mutta toisella puolella on ien ihan pullea, ja hammasta ei näy. Sais jo nuo hampaat ilmaantua, ja hiukan helpommalla, please!Tämä kuva ei liity tähän oikeastaan millään lailla, laitoin sen piristämään muuten hiukan alakuloista tai paremminkin väsynyttä tunnelmaa:) Taustalla näkyy ihana, kauan himoitsemani kerrosvati jonka sain viimein joululahjaksi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti