perjantai 10. helmikuuta 2012

Pomp De Luxin kevättä

Pompilta oli näemmä eilen jo julkaistu kevätkatalogi jossa oli kyllä ihan kutkuttavia juttuja. Ja värejäkin oli enemmän kuin se punertavan ruskea ja harmaa. Värimaailmaa voi fiilistellä seuraavasta:



Seuraavassa pienten (80-90cm) tyttöjen puolelta mukavan näköistä perusvaatetta, hiukan tylliäkin mukana. Tuota sadepukua ajattelin tutkia lähemmin kunhan nettikauppa aukeaa, meillä on akuutti tarve kevääseen mutta voi olla että päädyn johonkin muuhun. Meillä on kuitenkin Tiksun Rubber rain ja joku vuorillinen juttu olisi hakusessa etenkin päiväkotikäyttöön.

Mallistosta löytyy varmaan jokaiselle jotakin, seuraavassa kuvassa aika romanttista linjaa. Kokonaisuus oikealla alhaalla tuo mieleen Pienen talon preerialla, todella suloinen pienellä tytöllä. Tuskin kuitenkaan meidän tyyliä ihan, ehkä ilman noita housuja tosin.


Alla on muutamia kiinnostavia mekkoja kesään, ylärivin vasemmanpuoleiset kaksi, sekä oikealta tuo harmaa lyhythihainen, ilmeisesti trikoinen mekko.

Seuraavassa sitten sitä väriä, tämä pitää melkein nähdä livenä (tai ainakin jonkun blogista:) ennen kuin sävyn tietää tarkemmin. 


Kivaa, peruspukeutumista aavistuksen romanttisessa fiiliksessä. Ei ehkä mitään ihan valtavaa ahaa-elämystä mutta hinta-laatu varmasti taas kohdillaan. Viimeistään alesta taas varmaan tilataan enempi, meille menee nyt varmaan tuo koko 98 ja isojenkin tyttöjen puolelta tuo 104 voisi jo joistain olla passeli. Kokoa on kertynyt neidille jo 96 senttiä.

Koko katalogi täällä:

http://ipaper.ipapercms.dk/POMPdeLUX/DK/SS12/

Tykkäättekö?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti