perjantai 30. elokuuta 2013

Muumimaailman muistoja

Käytiin viime viikolla vielä moikkaamassa Muumeja, jätin reissun tahallaan näin myöhään niin saatiin olla siellä ihanan väljästi, hahmoja pääsi halimaan ihan sydämen kyllyydestä ja jonoista ei ollut tietoakaan. Itse en oikein väenpaljoudesta tykkää ja Muumitalokin on ihan täynnä ihmisiä etenkin Heinäkuussa ettei sekaan meinaa mahtua. Meidän neiti on ihan hassuna näihin, on aina tykännyt Muumeista ja Muumimamma-pehmo on tärkein unilelu. Ai sitä parkua kun yks kerta halusi sen päiväkotiin mukaan ja se unohtui sinne, ei meinannut nukkumisesta tulla mitään.

Muumimaailma muuten on mielestäni ihan kiva paikka, mutta tosiaan en välttämättä menisi sinne pahimpaan ruuhka-aikaan ellei ole ihan pakko. Ruuista kuulee monesti aikamoista kritiikkiä, itse säin savulohisalaatin ja oli kyllä mielestäni ihan kelpo salaatti, lohi oli maukasta ja sitä oli ainakin tarpeeksi. Neiti söi niitä kierreranskiksia ja hyvin kelpas, ainoa oli että sen kanssa otin kanafileet ja ne ei maittaneet kovin hyvin.

Seuraavan kerran taitaa kutsua sitten taas Taikatalvi, talvella on touhut erit mutta mukavasti siellä aika silloinkin vierähtää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti