maanantai 4. marraskuuta 2013

Synttärilahjatoiveita - vol 1

Nelivuotissynttärit on jo ovella ja ajattelin listata hieman toiveita mitä tulee mieleen. Joitain juttuja varmaan jää jouluunkin, toimikoon tämä postaus muistilistana sinnekin.

Tuotekuva: Elle Sisätossut

Uudet tossut päiväkotiin tulisi mukavasti tarpeeseen. Ylläolevat neiti on itse valinnut vaikka itse olisin luullut hänen innostuvan enemmän pinkeistä tai vaaleanpunaisista vaihtoehdoista. Nuo ovat kuitenkin kivan näköiset ja menevät varmasti kaikkien vaatteiden kanssa.

Tompan juhlakirja

Tomppa-kirjat ovat meillä olleet hyvin luettuja ja haluaisinkin vielä hankkia Tompan juhlakirjan, joka sisältää viisi tarinaa, etenkin mukana olevien joulutarinan ja korvalääkäri-tarinan takia. Tämä on ollut meillä kirjastosta lainassa ja oikein tykätty mutta haluaisin sen vielä itsellekin.

Fashion Girl -kampauspää

Meikki- ja kampauspään neiti bongasi lelukuvastosta. Vähän mietin että joko on tällaisen aika, mutta kovasti hän on innostunut kampaamaan ja harjaamaan ja kieltämättä äidin päänahka on välillä kovilla :)


Joku kiva peli Orchardtoysilta olisi kiva, meillä on hämähäkkipeli sekä muistipelin tyyppinen peli tuolta ja on olleet tykättyjä. Pelit on myös tosi vahvaa tekoa joten kestävät pienelläkin lapsella ja ovat tosi simppeleitä mutta silti mielenkiintoisia. Dominopeliä mietimme jossain vaiheessa, sellaista ei vielä meillä ole. 

Siinä muutamia toiveita ja ideoita nelivuotiaalle, nyt alkaa lyömään pää tyhjää :)  Pitää palata vielä asiaan, tässä ei vielä tainnut olla kaikki mitä ollaan nyt mietitty tai toiveita kuultu.


Kuvat: www.tohvelisankari.fi, www.tammi.fi, www.br-lelut.fi, www.orchardtoys.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti