keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Kurio lasten tabletti

Päädyin Lekmerin sivuille ollessani ihan jotain muuta hakemassa ja törmäsin Kurio- tablettiin joka ei näemmä ole tällä hetkellä hinnalla pilattu. Tabletin saa nyt reilusti alle satasella, kun hinta vielä joku aika sitten oli 200-300 euroa. Olen löytänyt tästä tabletista pelkästään hyviä kommentteja netistä, siitä löytyy kaikki tarvittava, pystyy pelaamaan, katsomaan youtube-videoita, Netflixiä, ottamaan kuvia ynnä muuta. Hinta vaan on ollut niin kova että en ole ennen raaskinut tätä hankkia. Joten lapsen käytössä on ollut sitten oma puhelin jos joskus on tilanteita kun itsekin sitä tarvitsisi (vaikka navigaattorina autossa) mutta tulee annettua lapselle ajanvietteeksi. 


Kurio, Kids Tablet 7S, Green
www.lekmer.fi

Saa nähdä miten mieluinen tämä on, kuvittelisin että hyvinkin mieluinen. Tätä ei tyttö ole itse osannut toivoa (hänellä ei itse asiassa olltu joulupukin kirjeeseen muuta toivetta kuin Ken ja Barbien hevonen) mutta luulenpa että tulee kovaan käyttöön. Käyttökokemuksia luvassa sitten myöhemmin.

Joululahjahankinnat alkaa olemaan jo suht hyvällä mallilla, muutamia juttuja vielä puuttuu. Olen nyt viikon sisällä saanut hankittua monta lahjaa, osan netistä tilaamalla kuten tämän tabletinkin. On se vaan niin paljon helpompaa kuin kaupoissa kiertely etenkin näin joulukuussa.

Tänään illalla suuntaamme Robinin konserttiin, IIH! Liput sinne ostin taas tytölle synttärilahjaksi. Pitääkin muistaa ottaa mukaan varoiksi kuulosuojaimet ja itselle korvatulpat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti