maanantai 26. syyskuuta 2011

Hankintoja itselle

Elikäs olisi tarpeita myös itselle....mitä mitä, eikös kaikki hankinnat olekaan aikna lapselle? Kyllä se melkein niin tahtoo olla että itse jää ilman kun lapselle on aina niin kiva hankkia kaikkea. Mutta kun ihan oikeasti tarttis...


Ensiksikin takin:


Fjällräven Greenland W parka

Toisekseen vedenpitävät ulkoilukengät: 

Hanwag Banks Lady

Kolmanneksi talvikengät:
Kuomat aikuisten koossa

Okei, takkia en ehkä ihan tosi kipeästi tarvitsisi, mutta esim. viime talvena alkoi pakkaslukemat olla niin kovia että vanhan takkini suorituskyky oli kovilla, vaikka kuinka laittoi alle kerroksia. Vanhat vedenpitävät vaelluskenkäni taas laitoin roskiin koska ne oli oikeasti vaaralliset (venäytin nilkkani niillä kahdesti). Ja aikast vanhat alkoivat myös olemaan. Talvisaappaiksi unelmoin jo viime vuonna Kuomista mutta sitten keväämmällä en enää löytänyt niitä mistään aikuisten koossa. Vielä voisi löytyä.

Tuo takki pitäisi olla sellainen että käy myös esim. työmatkalle, kauppaan, yms. Ja sitten siihen tarpeeseen eli koiralenkeille. Riittävän pitkä, lämmin, hupullinen mutta myös siistin näköinen ja ei liikaa "ulkoilutakki". Fjällrävenillä olisi muutama muukin malli, ja luulen niiden olevan myös laadukkaita.

2 kommenttia:

  1. Itse juuri mietin kuomia Prismassa käydessäni...En oikein osannut niitä ajatella kuitenkaan istelleni. Onko sinulla aiemmin ollut Kuomat?

    VastaaPoista
  2. Ei ole ollut, mutta täällä kylillä olen niitä joillakin nähnyt. Koiralenkille tai tytön kanssa kun viime talvena lähti ulos, niin kaipasi jotain saappaita jotka voi vaan vetää jalkaan. Laiska kun olen niin nauhat tuntuu välillä olevan liikaa:) Mallista ja sopivuudesta en osaa sanoa mitään. Omistan sellaiset nauhalliset talvisaappaat jotka nyt raskauden jälkeen jäi hiukan pieniksi joten tarvis uudet. Ja jos kerran Crokseja voi kesällä käyttää niin miksei Kuomia? Croksillakin jotku talvisaappaat on ainakin ollut, mutta Kuomat olisi suomalaiset.

    VastaaPoista