torstai 29. syyskuuta 2011

Korva on pipi

Neidillä on ollut nyt parisen viikkoa flunssa päällä, ja yskiminen yltyi tuossa pari päivää sitten niin pahaksi että päätin lähteä hänen kanssaan lääkäriin. Eilen iltapäivällä sitten käytiin lääkärisedän luona, ja korvahan siellä oli tulehtunut. Viime talvena meillä taisi olla 8 korvatulehdusta, ja juuri ennen kuin alettiin miettiä putkitusta tilanne rauhoittui. Tälle talvelle jotenkin jo toivoin että tuosta kierteestä päästäisiin, että olisi jo sen verran iso että ei enää aina menisi korviin. Mutta..saa nähdä miten käy.


Rokotuskin sitä vastaan otettiin, tämä Pneumokokki, mutta ilmeisesti sillä ei paljon näihin vaikutusta olekaan vaikka sitä sillä tavalla muistaakseni mainostettiin jossain vaiheessa (http://www.rokotusinfo.fi/rokotteet/pneumokokki_html)


No, kai sitä vaan pitää ne lastentaudit sitten sairastaa, muita meillä ei ole oikeastaan ollutkaan vielä kuin näitä korvatulehduksia. Miinuspuolena nyt tämän taudin mukana tuli se, että antibioottiliuosta ei otettaisi millään...aina ennen ne on menneet enempi vähempi helposti, mutta nyt itketään kuin viimeistä päivää kun aletaan sitä antamaan. Voisikohan kokeilla sekoittaa se vaikka johonkin jugurttiin tms? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti