keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Tilasin joku aika sitten Pomp De Luxilta vaatteita ekan kerran, viime syksynä ja talvena niitä myös siellä nettikaupassa klikkailin edestakaisin mutta ne postikulut...yli 40 euroa muistaakseni. Noh, nythän ne postikulut laski kymppiin (hihhei) niin enkäs minäkin raaskinut sitten tilata. Ja ovat kyllä hienoja, ei voi muuta sanoa. Laadukkaista, kauniin värisiä, ihanan mallisia...ja monet kehut jo saanut meidänkin eräs mekoista joka nyt on ollut parissa juhlissa yllä. Heillä on nyt aika hauska Mix&Match toiminto sivuilla jossa voi "mallinuken" päälle kokeilla vaatteita ja sitten klikata vaikka kaikki ostoskoriin. Valitettavasti en hoksannut miten niitä kuvia saisi tänne liitettyä, mutta käykääpä kokeilemassa:)
Kaikki vaatteet pinossa:)

Vielä kuva jossasävyt tulee kauniisti esiin


Neulmenekko jossa hiukan reippaammin värinvaihtelua.


Melkein kaikki tilaamani vaatteet olivat väriä Potent Purple, ja ensin katselin että hmmm, tämähän on ruskea...mutta sittemmin neidin päällä lämpenin kyllä värille. Olen kyllä sitä mieltä että nettisivujen kuvissa tämä sävy taittaa hiukan enemmän punaiseen, mutta johtunee kuvausvalaistuksesta. Kuvia mekoista yllä ei vielä valitettavasti ole, mutta niitä sitten myöhemmin.


Nyt sitten eikun odottelemaan talvialea, muistaakseni aika pian joulun jälkeen taisi olla viime talvena. Ellen sitten mene ja tilaa lisää jo ennen sitä:) Alesta luulisi menevän vaattet nyt aika vauhdilla kun nuo postaritkin laski. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti