tiistai 13. syyskuuta 2011

Leggingsien metsästys

Kävin viime viikolla Lindexillä ja H&M:ssä aikeenani ostaa pinkkejä ja vaaleanpunaisia leggareita. Tehtävä osoittautuikin melko vaikeaksi, Turun keskustassa nimittäin 98 koot olivat molemmista loppu, ja henkkamaukalla ei ollut kuin yhtä sävyä pinkkiä jota jäljellä jotain valtavaa kokoa...Stokkalle seuraavaksi, josta meinasin ostaa parit Bogin leggarit, mutta ne vaikutti jotenkin oudon leveiltä. Joten kauppaan jäivät nekin. Joten eikun Lindexin verkkokauppaan tiksuttelemaan päiväkotivaatetta koriin, ja kyllähän niitä sinne kertyikin:) Toivottavasti menee koot edes sinnepäin, melkein kaikki otin 98 koossa, paitsi sitten veluurihousut jotka vaikutti kaupassa aika pitkiltä. Kuitenkin päiväkotiin kaipaa sellaista helppoa päällepuettavaa, ja sitä löytyy Lindexin valikoimista aika kivasti.


Lindex Shop Online - Tunika

Bamse-tunika, on mieluinen varmasti neidille ja helppo asu päiväkotiin.



Lindex Shop Online - Veluurihousut

Bamse-veluurihousut, myös helpot ja mukavat leikkiessä ja yhdistyy monenlaiseen yläosaan.


Lindex Shop Online - Leggingsit
Ja sitten niitä leggareita, kuudet! Neljää eri väriä. Nämä on niitä joita tulee vedettyä jalkaan tunikoiden ja mekkojenkin kanssa, yhdistyy kanssa mukavasti moneen. Sukkahousut etenkin kotona koen hiukan hankaliksi kun niissä ei tässä koossa tuppaa olemaan enää liukuesteitä ja kotonakin lattiat liukkaat. Kyllähän sieltä muutakin tuli tilattua, sellaista ihan perusvaatetta. Toimituksen otin myymälään joten siitä ei mene maksua kuin se 2 euroa.

2 kommenttia:

  1. Joskus on oudosti kaikki oman lapsen koot kaupasta loppu. Kuten kerran, kun olisi pitänyt löytää pikkareitä Nöpölle, niin ihan joka paikasta oli oikea koko loppu. Ja Benettonilta oli viime syksynä just kaikki meidän koot loppu uutuuksista, harmitti. Onneksi siis on olemassa nettikaupat.

    Nöpö ei suostu velourhousuja pitämään enää ollenkaan, siitä hassu neiti. Tarhan lokerossa on yhdet varahousina ja kauhea itku jos on joutunut ne laittamaan ylle.

    VastaaPoista
  2. Juu se on kyllä jännä miten se sattuukin välillä näin. Ja ei niitä kaikkia myymälöitä jaksaisi ravata sentään läpi. Jännä ettei veluurit kelpaa, meillä ne vielä ainakin kelpaa, toki meidän neidille kelpaa miltei mikä vaan vielä:)

    VastaaPoista