perjantai 20. huhtikuuta 2012

Leffailta ja pieni arvonta


Meillä ei ole vietetty vielä yhtäkään leffailtaa! Siis sellaista että pieni neiti katsoisi myös elokuvaa. Nyt kaipaankin vinkkejä leffan suhteen, mikä leffa teillä on jaksanut kiinnostaa alle kolmivuotiasta? Voisin kuvitella että saisi olla maksimissaan tunnin mittainen, mutta onko sellaisia, mitä myös aikuiset jaksaa katsoa? Ja ei saa olla liian pelottava....
Parhaan (ja nopean) vinkin lähettäneelle laitan pienen elokuva-aiheisen palkinnon! Leffailtaa suunnittelen siis jo tälle viikonlopulle:)

4 kommenttia:

 1. Meillä on tykätty kovasti Helinä Keiju -elokuvasta. Elokuvassa on paljon ihania värejä, eläimiä ja tyttömäisyyksiä.

  Eikä ole pelottava. Ainoastaan yksi vähän jännittävä lintukohtaus, mutta meilläkin se kuitattiin lentokilpailuna :)

  Sitä voin ainakin lämpimästi suositella :)

  VastaaPoista
 2. Muumit? Vaikkapa Muumipeikko ja pyrstötähti on lähestulkoon tarpeeksi jännä aikuisellekin, ja lapsille kun laittaa eri kippoihin lattialle naposteltavaa (vaikka kuivattuja banaaneita, pähkinöitä, rusinoita) ja paljon tyynyjä, niin heillehän on melkein sama mitä sieltä telkkarista tulee ;)

  Tuo on pienistä lapsista ehkä vähän jännittävä, mutta ei liian jännä tai pelottava. Ja voihan sen aina jättää kesken ja katsoa loppupätkä jokin toinen kerta, jos 75 minuuttia tuntuu liian pitkältä ajalta!

  http://yle.fi/elavaarkisto/artikkelit/muumipeikko_ja_pyrstotahti_39193.html#media=39203

  Tai sitten vaikka Autot-elokuva, viihdyttää varmasti sekä lasta että aikuista :D Pikkuisen isommille suosittelen sitten vaikka Risto Räppääjää. (Meillä ei leffailtoja ole ollut, tosin.. Tai no, kerran puolikas ;)

  VastaaPoista
 3. Mä suosittelisin kanssa tuota Autot-elokuvaa (nimenomaan sitä ekaa), meillä ainakin poika on sen parissa viihtynyt jo melko nuorena.
  Tai sitten joku Nalle Puh-elokuva (Nasun oma elokuva, Tiikerin oma elokuva yms), ne kestää n. tunnin muistaakseni. Se on tietysti eri asia viihtyykö niiden parissa aikuinen. :D

  VastaaPoista
 4. Meillä tykätään Horton elokuvasta, myös Totoro on meidän suosikki edelleen 3-vuotiaalla :) Totoroa lähtisin tässä kohtaa suosittelemaan, aikuinenkin (ainakin minä) nautin suunnattomasti tuosta ihanasta karvapallosta!

  VastaaPoista