maanantai 16. huhtikuuta 2012

Toipumassa sekä pyöräpohdintaa

Huh huh mikä viikko. Sairastuttiin yksi toisensa perään ja loppujen lopuksi olin itse koko viikon sairaslomalla. Siihen päälle viikonlopuksi muutama sovittu juttu ja nyt olo onkin ihan ryytynyt:) Lääkäri epäili minulla adenovirusta, joka aiheuttaa flunssaoireiden lisäksi ripulin. Sen jälkeen ei ole oikein ruoka maistunut vieläkään entiseen malliin, mutta olo alkaa olemaan jo aika normaali. Blogiin tuli siis pieni tauko tästäkin syystä. Mies vielä lähti viime torstaina pienelle matkalle ja olen siis pyörittänyt kotia itsekseni, isovanhempien avulla toki, kiitos siitä heille!

Yhden tilauksen naputtelin Henkkikselle, siitä sitten lisää tuonnempana kun saapuu. Tilasin trikoomekon itselleni ja epäily sen laadusta on aika vahva:) Noh, toivotaan että olisi kiva mekko kesään.

Olen pähkäillyt tässä kiireiltä ehtiessäni nyt kun tiet alkaa vihdoin kuivumaan ja kelit lämpenemään että minkälaista kulkupeliä sitä hankkisi neidille. Pikkusiili.fi sivuilta olen lueskellut kokemuksia Puky- potkupyöristä, sellaista katselin jo viime kesänä mutta mietin että neiti oli vielä turhan pieni silloin. Noita puky-pyöriä on monen kokoisia ja jarruilla sekä ilman. Neiti oli viime kerralla mitatessa jo 96 senttiä pitkä niin mietin nyt vaan sitä kokoa. Eli ihan sitä pienintä en aio hankkia, mutta olisiko se seuraava koko hyvä vai kenties se isoin? 

Kuva: www.sport-tiedje.fi

Yllä oleva Prinsessa Lillifee- pyörä olisi mielestäni kaikkein kivoin, toki väriltään mutta myös kooltaan. Isoimmassa koossa ei tuollaista pinkkiä vaihtoehtoa löydy ainakaan Pikkusiilistä tai tuolta sport-tiedjen sivuiltakaan. Hinta on kilpailukykyisin tuolta saksalaiselta nettikaupalta tilattuna, piirun päälle 100 euroa postikuluineen. Myös nuo prinsessapyörät on näemmä tilaoäisesti loppu kaikilta Suomalaisilta toimittajilta.


Kuva: www.sport-tiedje.fi
Toinen vaihtoehto on tällainen Kettlerin pyörä, joka on aika vastaava kuin Puky ja löytyy myös pinkkinä. Tuossa en vaan innostu oikein siitä, että ei ole jaloille sellaista tilaa nostaa niitä tuohon ylös esim. alamäessä. Ja  kaikki ylimääräinen muovi mitä näissä on, on mielestäni turhaa, lokasuojille on nyt laske näissä kovin isoa plussaa. Jotenkin tuo Puky vaikuttaa vaan vankemmalta menopeliltä.  Kettlerissä myös ohjauskulmaa ei ole ilmeisesti rajoitettu joten jos lapsi jostain syystä ohjaa liikaa sivuun voi mennä ehkä helpommin nurin.

Noh, aika selvää alkaa itselle ainakin olla että valintani olisi tuo Puky, jos jollakulla on kokemuksia noista tuollaisen vajaa metrisen alle kolmivuotiaan kanssa, niin kerro ihmeessä!

2 kommenttia:

  1. Minäkin pähkäilin juuri näiden potkupyörien kanssa. Päädyimme sitten pinkkiin First bike -potkupyörään http://www.firstbike.fi/?Etusivu Stockalta kävin ostamassa. Käyttökokemuksia en osaa vielä kertoa, mutta vaikuttaa tukevalta ja pitkäikäiseltä. Pukya ensin mietin, mutta pienimmässä koossa ei siinä ollut käsijarrua (ainakaan Pikku Siilin malleissa). Isommat olisivat olleet liian isoja vielä Inkalle.

    VastaaPoista
  2. Okei, vielä siis yksi vaihtoehto lisää:) Tuo näyttää hyvältä myös, itse asiassa mies jo innostui tuosta ja sanoi että haetaan pois. hiukan tuo on kalliimpi Pukya mutta menee varmaan kyllä pitkään. Kiitos vinkistä!

    VastaaPoista