tiistai 17. huhtikuuta 2012

Pyöräpohdinta jatkuu

Koska sain vihjeen eilisen postauksen kommentteihin vielä yhdestä kivasta mallista:

Kuva: www.firstbike.fi
Tämä on ehkä omaan silmääni kaikkein "teknisin" mutta yllätys yllätys mies ihastui tähän heti enempi. Hinta on 149 euroa. Eli kaikkein kallein näistä vaihtoehdoista. Tässäkin pyörässä on jarru ja on ilmeisesti aika vankkaa tekoa ainakin yhden Youtubessa olevan videon mukaan jossa aikuinen mies pomppii rungon päällä ja koittaa väämtää sitä siinä onnistumatta. Tässä ei ole sitä jalkatukea jota kaipasin, mutta sitä en sitten tiedä kuinka paljon tosiaan sitä käytössä kaipaa. Tässä on vielä yksi kysymysmerkki, eli runko on siis lasikuidulla vahvistettua polyamidia, eli siis muovia. Tämä tekee pyörästä kevyen ja ketteränkin, mutta kuitenkin. Olenko vain ennakkoluuloinen mutta tuo kalskahtaa huonolta. Toisaalta. kuten itsekin todistin niin tuossa videossa ei ainakaan tullut mitään jälkeä itse pyörään saati että olisi rikki mennyt. Näitä saa ihan Stokkalta tai suoraan maahantuojalta www.emmituote.fi.

Ehkäpä menemme Stokkalle näitä ihmettelemään, siellä on vaan nuo Hullut Päivät kohta meneillään ettei sekaan mahdu:)


4 kommenttia:

 1. Joo, tuo jalkatuen puuttuminen on kyllä vähän harmi.

  Tuo runko on kyllä todella tukevan oloinen. Sen puolesta kestää kyllä vaikka aikuista. Kannattaa käydä Stockalla katsastamassa pyörä, jos mahdollista. Ja maahantuojankin kanssa viestittelin ja vastaili salamannopeasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, siitä jalkatuesta en vaan tiedä paljonko lapsi sitä kaipaa. Joitan videoita kun katsoin niin eipä ne lapset välttämättä käyttäneet kuitenkaan sitä Pukyn tukea ollenkaan.

   Pitää mennä tosiaan Stokkalle katselemaan, sen kyllä tietää että jos Neiti on mukana että mikä huuto siitä syntyy jollei sitä otetakaan:)

   Poista
 2. wau :) toi on kyllä nätti! Millillä on potkupyörä, mutta ei kasvanut siihen vielä tänä vuonna:/ noh tänään käydään hakemassa neidille se trike... täytyy toivoa, että vihdoin ja viimein se olis siellä noudettavissa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No potkupyörä on sitten odottamassa seuraavia kesiä. Toivotaan että Milli saa pyöränsä vihdoin:)

   Poista