tiistai 25. marraskuuta 2014

Meidän olohuonetta

Meillä on siis Kannustalon Aurora, messutalosta hieman muokattu versio. Tässä muutamia kuvia meidän tämänhetkisestä olohuoneesta, joka harvemmin on näin siisti, mutta silloin kun on niin pitää ottaa muutama räpsy. Olen laiska kaivamaan järkkäriä esille joten kuvat on, niinkuin yleensä muutkin kuvani, otettu ihan puhelimella, joka edelleen on Lumia 925. Takka on Kermansaven mallistosta. Takana näkyy keittiötä, takka sijaitsee siis melko keskeisellä paikalla ruokailutilan, olohuoneen ja keittiön välissä. Emme halunneet leivinuunia koska ajattelimme sen jäävän suhteellisen vähälle käytölle.


Keittiön pöytä ja tuolit on ostettu jo noin kymmenen vuotta sitten Kodinonnesta, jota ei taida enää olla olemassakaan. Ne ovat aika jykevät ja isot, tosin tuoleja on vain kuusi, välillä kaipaisi enempikin tilaa istujille. Päähän saa kuitenkin katettua vielä tarvittaessa paikat. Yhdellä seinustalla on vanha kirjoituspöytä joka sopii hyvin yhteen olohuoneen sohvapöydän kanssa. Kirjoituspöydällä on omasta kotoani tuotu vanha ikkunanpoka joka on ollut jos minkälaisessa roolissa kuistilla tai sisällä, ja nyt ihan simppelisti kranssilla koristettuna tuossa. Sohvapöytä onkin oman pappani peruja, sitä mietin pitkään että miten sopisi meille ja mielestäni sopii hyvin. Äidiltä sain taas alakuvassa takana näkyvän kapioarkun, jota sitäkin mietin todella pitkään, mutta nyt se on kuin tehty tänne.


Sohvat ja nojatuolit ovat kaikki Ikean Ektorp- sarjaa. Ja valkoisena, vaikka monet epäilee valkoiden sohvan käytännöllisyyttä lapsiperheessä, on se meillä toiminut hyvin. Näissä on se hyvä puoli että kaikki päälliset ovat irrotettavia ja pestäviä. Ja pesty niitä toki on, mutta kuitenkin vaan pari-kolme kertaa vuodessa. Verhot ovat tuollaiset ruskeat, harmaaseen vivahtavat, mutta olen haaveillut vaihtavani ne valkoisiin pitkiin sivuverhoihin tai laskosverhoihin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti