maanantai 17. joulukuuta 2012

Tytön joululahjatoiveet

LEGO DUPLO Paloasema - 6168LMeillä on joululahjatoiveina seuraavia.

Lego Duplo paloasema. Paloautot ja asemat on täällä in koska vanhempien harrastuksiin kuuluu VPK toiminta. Muutenkin tytöllä toimii autoleikit siinä kuin nukkeleikitkin.


Siitä päästäänkin sujuvasti seuraavaan lahjatoiveeseen, vaikka noita vauvoja on ennestään niin ei yhtään sellaista jota voisi kylvettää. Vauvalle olisi muuten tarpeen myös kestovaippa, josta ei teipit kulahtaisi heti. Pitääkin katsoa jos sellainen jossain osuisi silmään.


Toiveena, enemmän ehkä äidin toimesta on pussilakanasetti juniorikoossa. Ja tämä on taatusti mieluinen, jossain vaiheessa tätä netistä ihasteltiin yhdessä. Kodin Anttilasta käytiin tämä hakemassa ja ei ollut montaa jäljellä ja nyt näytti nettikauppa jo eioota.

Pukilta on tulossa muutamia vaatteita vielä Me&ilta sekä eräät pinkit UGGit jotka nyt alkaa olemaan sopivat jalkaan. Muutamia toiveita listasin vielä sukulaisille, saa nähdä mitä kaikkea sitten paketeista löytyy. 
(Kaksi ekaa kuvaa prisma.fi, jälkimmäinen kodin1.com)

2 kommenttia:

  1. Aika samanlaisia toivoita meilläkin :) Millin viime joululahjaksi saamaa baby born meni muuten meilkein heti rikki ja jouduin käydä vaihtamassa sen (silmät ei pysynyt auki) ja luin neitistä, että noissa on aika paljon ongelmia, joten painas sitten kunnolla mieleen mistä ostit niin voit tarvittaessa käydä vaihtamassa, jos siitä tulee vaikka raajarikko (tätä tuntui tapahtuvan paljon)

    VastaaPoista
  2. Aijaa, tuo olikin ihan uutta! Luulisi tuon hintaisen nuken ostaessa saavan laatua. Täytyy pitääkin mielessä jos tulee jotain ongelmia.

    VastaaPoista