keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Kevääseen Popilta

Tässä jo ensimmäinen kevätsetti vaikka talvi on vasta parhaimmillaan. Kävin joku aika sitten Popilla aleostoksilla ja sieltä tarttui mukaan neidille tummanharmaat välikausihousut. Tuo Windfleece on itse asiassa hankittu jo viime kesänä muistaakseni, jonkin kaupan (olisiko ollut House of Fraser) kesäalesta. Se miellytti silloin silmää, toivottavasti vielä ensi keväänäkin:) Viime keväällähän meillä oli sama mutta peruspunaisena, oli ainakin käytännöllinen takki mielestäni hiukan viileämmälläkin kelillä. Takki on koossa 98 ja housut 104, toivon mukaan housut ei ole ihan jättimäiset. Popin vaatteet vastaa aika hyvin kokoaan joten voivat olla hiukan pitkät vielä keväällä. 


Asusteet tähän vielä pitää miettiä, jotenkin näen tähän sopivaksi violetin. Katsotaan mitä keksitään. 


(Mitäs tykkäätte muuten uudesta ulkoasusta, päivitin hiukan talvisemmaksi)

2 kommenttia:

  1. kivoja juttuja olet ostanut :) Popin ulkovaatteet on kyllä huippuja mä olen ihan kahden vaiheella laitanko millin 74cm pinkki/ mustan setin kieroon vai jätänkö vielä jemmaan... neiti on kasvanut hitaasti ja jos sama jatkuu setti ei ole ainakaan vielä keväällä pieni.

    VastaaPoista
  2. Joo, ne on kyllä laadukkaita, harmitti kun huusin yhdestä haalarista kevääseen ja unohdin (!) laittaa huudon sisään kun joku oli ylittänyt omani. Olisi ollut toinen punajuurenvärinen haalari meille, mutta mitään moitittavaa siinäkään ei ole ollut.

    VastaaPoista