torstai 12. tammikuuta 2012

Käytiin eilen pikaisesti Myllyssä ostoksilla ja Lindexillä piti nopsaan käväistä josko jotain hyviä aleja, no aika huonosti niitä oli enää/vielä? mutta Muumithan ne taas osui sieltä silmiini, ja kyllä myös neidin silmiin:) Nämä on melkoisen kivoja päiväkotivaatteita, ja painatukset on ainakin aiemmissa pysyneet tosi hyvinä. Housuja ei ollut jäljellä enää koossa 98, joka paita on, vaan otin koon 104 ja on ne pikkusen pitkät, tänään heti piti saada nämä päälle.


Lindex Shop Online - Tunika

Lindex Shop Online - Leggingsit
Kuvat Lindex Shop Online

Oli muuten Myllyn Prismassa vielä kolme paria valkoisia Tepsuja jäljellä koossa 20 ja 21 muistaakseni, että jos pieniä Tepsuttelijoita niin hakekaa pois, hintaa jäi joku hiukan yli 25 euroa. 

5 kommenttia:

 1. Meidän pieni muumi fani olis kovin onnessaan tollaisesta :) omaan silmään ei oikein kolahda, mutta eipä se itselle päälle tulisikaan... täytynee käydä kurkkimassa olisko meidän lähi lindexissä kokoja enään jäljellä... viimeksi oli liian myöhään liikenteessä ja jäätin ilman.

  VastaaPoista
 2. Joo, neidillehän nuokin tulee, ei tarvi äidin henkilökohtaisesti tykätä, tykkään että ne näyttää hänen päällään hyviltä ja se riittää mulle. Nää on kuitenkin näitä printtejä jotka ei montaa vuotta enää mene nää Muumit, niin nauttikoon niistä nyt.

  VastaaPoista
 3. Mä tykkään ja meidän neitikin tykkää ;) kovasti Lindexin muumeista. Tuo tunika ja sitten se värikäs mekko löytyy meiltäkin. Mutta se aikaisempi tunika-malli on ollut mun mielestä parempi. Tuo ei ollut mun mielestä niin kivan näköinen päällä. Vähän sellainen säkki... Tai sitten pitäis tytöllä olla takapuoli kuin äitillään jotta istuisi paremmin ;)

  VastaaPoista
 4. Meilläkin tykätään lindexin muumeista. Tyttö eirtyisesti " miimu pykistä" (pikku myy). Uusimmasta mallistosta ei meille tosin mitään kotiutunut..vielä ainakaan ;)

  VastaaPoista
 5. Essiina, olen itsekin sitä mieltä että se aiempi malli joka meillä on muuten sekin vielä käytössä, on kivampi, mutta meille istuu tuokin ihan ok.

  Karoliina, ei munkaan pitänyt mitään nyt ostaa, mutta jotenkin vaan hellyin kun yhdessä mentiin tuo Lindexin tarjonta tsekkaamaan ja hän äkkäs nuo Muumit sieltä:)

  VastaaPoista