maanantai 16. tammikuuta 2012

Pupupipo Pikkujekulta

Meille saapui vielä Pikkujekulta ihanainen Pupupipo tähän talveen. Pupu on todella kauniisti applikoitu, ja lakki on todella laadukkaan oloinen muutenkin. Ja mikä parasta, siitä tuli heti tytön lemppari, sitä piti sisälläkin hetki pitää päässään, ennen kuin taisi tulla kuuma:) Tuosta kuvasta ei nyt näy mutta lakissa on ruskea vuori ja ruskeat nauhat.
Sopii myös meidän violetti/pinkkiin settiin eli Minymon haalari, Popin hanskat, ja Vikingin talvigoret. Ticketin ruskeaa haalaria ajattelin tämän tilatessani, mutta menee hienosti tähänkin. Kaulassa vielä Retrokkaalta viime vuonna tilattu veluurinen kaulahuivi, on ollut muuten aikast kätevä, kolmionmallinen jossa nepparikiinnitys.  Viikonlopun talvisia rientoja, niin kylmä kyllä oli että ei kauaa viitsinyt ulkona olla. Täälläpäin kuitenkin pakkanen paukkui ihan kunnolla. Tai sitten ei vaan ole tottunut vielä noihin yli kymmenen asteen pakkasiin!


Muoks: vielä linkki Pikkujekulle: http://www.pikkujekku.fi/

5 kommenttia:

 1. Kiva hattu, Pikkujekunkin käsiala näyttää todella kauniilta ja taidokkaalta.
  Vastavierailulla ;)

  VastaaPoista
 2. Eikös vaan olekin ihana! Voin kyllä suositella lämpimästi Pikkujekkua.

  VastaaPoista
 3. Toi pipo on ihana, voisin kuvitella että meidän neiti ihastuisi täysin:) Täytyypä pitää pikkujekku mielessä kun alan suunnitella vk-asusteita, meillä kun ei ole sieltä vielä mitään koskaan hankittu:)

  VastaaPoista
 4. Juu, kannattaa pitää heidätkin mielessä, tosi upea pipo sieltä tuli. Nyt luin just uutisen että Biggu lopettaa kevään jälkeen, mun on sieltä pitänyt kans tilata jo pitkän aikaa.

  VastaaPoista