tiistai 10. tammikuuta 2012

Vuodenvaihteen aletukset

Hiukan piti itsekin ale-ostostella, mutta nyt mentiin enempi linjalla äidille kans. Eli monet ostokset olikin ihan minulle, itselleni. Pitkään vaivannut takkipulani helppottui Didriksonin vettä ja tuultapitävällä kuoritakilla joka löytyi Intersportista. Tervetuloa takaisin kura ja loska (oikeasti en niitä kyllä kaipaa:) Menee tuo kunnollisella kerrospukeutumisella myös pakkaskeleillä, etenkin kävelylenkeillä. Sellainen topattu parka jäi vielä jonkun vuoden hankintalistalle, tällä hetkellä ei taida kukkaro kestää.
Myös pakottava talvisaapaspähkäilyni päättyi Crocsin talvisaappaisiin, taannoinhan mietin itsellenikin Kuomia, mutta niitä kaupassa sovitettuani totesin että ovat turhan raskaat ja jäykät omaan jalkaani. Toisin kuin nämä Crocsit jotka ovat unelmankevyet ja todellakin lämpimät. Aloin vaan miettiä että onkohan ne lapsellakin yhtä jäykät ja raskaat nuo Kuomat, mutta tuskin, ei ainakaan siltä vaikuta. Nuo ruskeat valitsin siksi että niissä tuo sivukin on ruskea, kun taas mustissa se olisi ollut valkoinen eli hiukan herkkä kurakeleillä. Noiden kanssa saa olla vaan aika tarkkana, itselläni on aika korkea jalkapöytä ja on siinä ja siinä että onko nuo liian matalat...Liikuntaa varten ostin muutamia vaatteita, yhdet polven alle ulottuvat housut ja parit topit sekä Röhnischiltä yhden kivan vetskari "hupparin" tai mikähän se lienee kun ei huppua kuitenkaan ole. Ne tulee tarpeeseen, koska jostain syystä monet vanhat ovat kutistuneet kaapissa :) Joskus tullut myös ostettua sellaisia joissa napa vilahtelee jumpassa, eli siis liian lyhyitä...ne saa kaikki nyt mennä joko seuraavalle jumppaajalle tai UFF:ille. 

Neiti sai Popilta kevääseen tummanharmaat housut, tarkoitus olisi yhdistää ne Popin pinkkiin Windfleeceen. Toivottavasti eivät vaan ole valtavat nuo housut kun oli enää jäljellä kokoa 104. Meillä on nyt ollut Popilta tumma luumunvärinen välikausihaalari koossa 92 ja se alkaa jäämään auttamatta pieneksi. Välikausihaalaria siis myös kaivataan ensi kevääseen. 

Siinä ne varmaan suurimmat aleilut, jotain pientä muutakin tarttui mutta tuossa ne tärkeimmät taisi olla.   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti