keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Sisätossupohdintaa

Meillä alkaa sisätossut päiväkodissa jäämään auttamattomasti pieneksi ja menin sitten Robeezin sivuille, todetakseni että he eivät toimita Suomeen! Mielestäni olisin siellä ennnen käynyt ja silloin en sitä huomannut. Josnkun verran säästäisi jos saisi tuolta suoraan tilattua. Haluaisin kokeilla noita nyt kun meillä on tällä hetkellä Starchildin tossut, ihanat nekin on mutta nuo koot menee nyt niin että kun neidillä on 15,5 cm pitkä jalka tällä hetkellä niin meidän pitäisi tilata varmaankin koossa 3-4 vuotta jossa pituus on sitten jo 17 senttiä. Ne pienmmät voi olla turhan naftit ja noihin taas luultavasti hukkuu. Robeezilla taas 2-3 vuotiaiden koko on 168 milliä pitkä. Okei, ero on ainoastaan 2 milliä:) mutta ainakin viimeksi nuo Starchildit oli aika reilut. ja noissa Robeezeissä olisi tuo takakuminauha joka pitäisi tossut hyvin paikallaan. Tosin onko kellään kokemuksia että onko se kovin tiukka?


Näitä mietin Tohvelisankarilta (tällä hetkellä meillä on prinsessakissat):Nämä olisin tilannut Spartoosta jos olisi kokoja:Nämä olisin varmaan tilannut Robeezilta:


Aikani pähkittyäni saattaa olla että päädyn kumminkin noihin Starchildeihin Tohvelisankarilta:) 

Kaikki kuvat lainattu netistä (Tohvelisankari.fi, Spartoo.fi ja Robeez.co.uk)

Muoks: Robeezilta vastattiin että eivät valitettavasti enää toimita Suomeen, alkaen viime lokakuusta!

2 kommenttia:

  1. Meil on nyt päiviksessä Robeezin tossut ja ne on kyllä ollut todella hyvät. Nyt joulupukki toi tohvelisankarilta tossut. Ne ovat vielä hurjan isot, eivätkä varmaan vielä vuoteen pääse käyttöön. Kuitenkin tykkäsin ehkä enempi noista Robeezeista, niissä on parempi se kumppari siel takana.

    VastaaPoista
  2. Joo, tekisi mieli itekin kokeilla noita Robeezeja, mutta harmi kun eivät enää toimita Suomeen. Saahan noita täältäkin ja muista nettikaupoista, mutta hinta on aika kova.

    VastaaPoista