perjantai 28. joulukuuta 2012

Campadressa alessa

Tällä kertaa enempi miehille, löysin tuolta esimerkiksi ensi kesää ajatellen mukavan näköisiä pikeepaitoja Polo Club- merkiltä. Henri Lloydilla olisi naistenkin parkatakkeja mutta nyt ei taida lompakko enää antaa armoa, kävin nimittäin tänään ostamassa uuden läppärin sekä Ikeassa...no ei sinne Ikeaan paljoa rahaa mennyt mutta nyt taidan pistää kukkaronnyörejä hiukan tiukemmalle. Sakilta löytyy muuten edullisia takkeja, mutta koot näyttää olevan aika isoja tai pieniä.  Campadreen kutsulinkki tässä: Klik (selvennyksenä: Campadre toimii siis vain kirjautumalla, ja minulle ropsahtaa joku pieni avustus mikäli tuota kautta joku kirjautunut sekä ostanut jotain)

EXPEDIT Hylly IKEA Voidaan kiinnittää seinään tai sijoittaa lattialle.

Ikeasta mukaan tuli pieni Expedit johon ostin valkoiset laatikot. Nämä tulee alakertaan piilottamaan sisuksiinsa kaikki neidin askartelu ja piirustustarvikkeet, muovailuvahat sekä muut härpäkkeet.

Tuohon siis nämä laatikot mutta valkoisina:
DRÖNA Laatikko IKEA Soveltuu esimerkiksi lehtien, vaatteiden ja monenlaisten muiden tavaroiden säilyttämiseen.
Tämä on hyvinkin tällainen kompromissiratkaisu mutta ainakin tämä ratkaisu mahduttaa sisäänsä nyt kaikki nuo kamat hiukan kätevämmin mitä ne nyt ovat.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti